Hearthstone DeckGuide - Jade Druid Revisited (MSoG)

  MrDyDuska    Hearthstone    DeckGuide   

Jade Druid neprošel bůhví jak velkou proměnou. Nicméně i výměna několika málo karet byla naprosto zásadní. Vyměnění Branna a Ancient of War za legendárního Yogg-Sarona a přímý removal v podobě Mulch určitě pomohl řešit nejednu nepříjemnou situaci. Ve své podstatě se však jedná o ten samý deck, jehož podstatou je rychlé narampení many v early game a výroba velkých zelených golemů v late game. Právě neustálé stupňování tlaku je vaše win kondice.

 

Karty:

Fandral:

Teoreticky se Jade Druid dá hrát i bez téhle legendy. Její value ale spočívá ve spouštění obou efektů vašich Choose-one karet. Jedná se taky o potvoru, kterou vám soupeř na boardu prostě nebude chtít nechat.
 

Mulch:

Přímý removal, který je velmi potřebný proti velkým zrůdám současné mety.
 
 

 

Aya:

Legendárka, která vaše Jade Golemy neuvěřitelně naboostí. Netřeba obhajovat její smysl v decku.
 

Yogg:

Pojistka do late game. Sázka na RNG, co víc dodat.
 
 

 

Strategie:

Vše se samozřejmě odvíjí od povedeného mulliganu, vždy budete chtít najít kartu jako Wild Growth nebo Jade Blossom pro rychlé narampování vašeho mana poolu. Na ruce ponechte i Living Roots či Jade Idol, jakožto levné spelly, které vám pomohou v souboji o board v early game. Innervate využívejte pro hraní vašich dražších minionů a získání parádního tempa. Snažte se skvěle zužitkovat vaše proliz karty pro nalezení vhodných odpovědí na soupeřovi playe. Snažte se neustále držet pod kontrolou soupeřovu stranu boardu a zároveň rozvíjejte vaše Jade Golemy. V late game nebudete mít díky zástupu obrů konkurenci. Pakliže máte na ruce dost prolizu nebojte se využít Nourish pro další narampení. Jade Idoly v soubojích proti agresivnějším či tempo balíkům nezamíchávejte do decku. Raději na board přihoďte extra golema. A nezapomínejte, vaší trumf kartou do nepříznivých situací je legendární Yogg-Saron.
 

Závěrem:

Jade Druid je balíkem, který sedne velké škále hráčů od těch méně zkušených až po opravdové profíky. Rozhodně se jedná o deck, do kterého se vyplatí nějaký ten dust zainvestovat.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Razlik 14.03.2017 14:04

Ten Yogg je tam top, ne jednou mi zachránil hru

ejpon 08.03.2017 16:27

Nevím o jediném hráči tak stabilního a po 10. kole silného balíku, který by chtěl hrát RNG based kartu, která může prohrát hru... - Yogg, + druhý Auctioneer (jeden na ingame cycle, druhý na fatigue giant board)

Tyrionson 30.03.2017 12:04

No taky proto se Yogg-Saron hraje jenom tehdy, když jsi v koncích a už je převaha soupeře příliš velká. V decku se mi občas objeví, nejčastěji u tempo mága.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet