Hearthstone DeckGuide - Midrange Murloc Paladin (Un'goro)

  Midrange    Murloc    Paladin   

Midrange Murloc Paladin patří mezi balíky, které dokáží vytvořit solidní tempo během několika úvodnch tahů, není pro ně však problémem ovládnout i déle probíhající partii, ve které by jiným deckům došel dech. Samozřejmě, že se midrange paladin nebude opírat jen o murločí synergi, k duhu mu přijdou i nový Beasti jako Stonehill Defender, který vám umožní "discovernout" potřebného Tauntera, Gentle Megasaur, který z vašich murloců udělá stroje na zabíjení, či Stampeding Kodo, který je prostě rozumným counterem malých minionů. Mezi skvělé legendárky, které je nutné zařadit do decku snad každého paladina, patří Sunkeeper Tarim, jehož Battlecry schopnost dokáže zvrátit nejednu prohranou hru. K Taunterům přimyslete ještě Primordial Drakea a rázem tu máte velmi solidní balík, který si umí poradit téměř s každou situací. S Curatorem a dalšími kartami budete schopni zajistit neustálý přísun karet do vaší ruky a připravovat tak komba, ze kterých se soupeřům bude motat hlava.

 

 

Karty:

 

Hydrologist:

Malý murloc, který vám při svém vstupu na board umožní discovernout libovolný Secret.
 

Stonehill Defender:

Další karta, která vám na ruku přičaruje Taunt miniona dle vašeho výběru. Vaše ruka nesmí zít prázdnotou.
 
 
 

 

Gentle Megasaur:

Užitečný buff pro všechny vaše murločky. Navíc velmi silný Beast, který může být zahraný čistě pro tempo.
 

Sunkeeper Tarim:

Potřebná legendárka, jejíž Battlecry schopnost dokáže znehodnotit soupeřovy miniony a řádně nabuffovat vaše malé tokeny.
 
 

 

Spikeridged Steed:

Spell, který z vašeho libovolného miniona udělá Taunt monstrum, které po své smrti na board vyvolá dalšího Taunt miniona.
 

Curator:

Nepostradatelná legendárka, která vám kromě svého Taunt těla lízne i jednoho murločka, draka a Beasta.
 
 

Strategie:

Dobrá křivka a synergické řetězení karet je klíčem k úspěchu. V mulliganu se budete pokoušet najít vaše murločí potvory za jednu či dvě many, ponechat můžete i nějaký ten 3-drop, a to zejména proti pomalejším deckům. Pamatujte, že současná meta je především o tempu. Vždy se pokoušejte dělat co možná nejefektivnější value trady. Do all-inu se pouštějte v těch případech, kdy si budete téměř jisti tím, že soupeř nemá možnost, jak se vypořádat s vaším boardem - z ruky nepřátelského hrdinu jen tak nevyburstíte. Právě board je klíčem k úspěchu a velký zástup vašich Taunt minionů vám pomůže likvidovat jednu vlnu soupeřových minionů za druhou. Využívejte rozumně vašich buffů právě k vytvoření tlaku, či čištění hrací karty. Minioni jako Gentle Megasaur, Aldor Peacekeeper či Sunkeeper Tarim umí pomoci v kritických situacích, které vás ohrožují na životě. Po troše tréninku budete s tímto deckem trhat jak agresivní, tak i controlní balíky.
 

Závěrem:

Midrange Murloc Paladin jednoznačně patří k velmi úspěšným balíkům současné mety. Pro dobývání vysokých příček na ladderu je jako stvořený.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet