Hearthstone 1.0.0.4243 patch notes

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
To, že se Blizzard neustále snaží hru vylepšovat a opravovat objevené chyby, dosvědčuje i nový, obsahově nepříliš velký patch. Ten opět umožní hrát Arenu hráčům, kterým kvůli chybě přestala fungovat, a také přidá trochu balancu, tentokrát na úkor mágů.
Zeriyah zdroj

V nejnovějším Hearthstone patchi jsme se zaměřili zejména na problém, kdy hráči nemohli vstoupit zpět do Areny, pokud jim zbývalo pouze otevřít truhlu a z nějakého důvodu ji opustili. A když už jsme byli v pracovním procesu, rovnou jsme využili příležitost pro úpravu jistých karet, které využívají mechaniku Freeze. Více v následujících patch notes.

General

Několik karet bylo dočasně díky úpravám Freeze uvedeno do stavu, kdy jejich disenchant poskytne hráči stejné množství Dustu, který by potřebovali k jejich výrobě. Konkrétně se jedná o tyto: Blizzard Cone of Cold

Mage

Rozumíme, že je pro většinu hráčů velmi frustrující soupeřit s Freeze mechanikou. Z toho důvodu jsme udělali několik změn, které oponentům přidají možnost urychlit svou agresivitu, stejně jako poněkud celkově zpomalí způsob hraní kontrolního Freeze Mage balíčku.

Opravy Bugů

Byl vyřešen problém, kdy hráči na některých účtech nebyli schopni odstartovat novou Arenu. Vše by nyní mělo být v pořádku, hráči, kterých se problém týkal, by již měli být schopni tento herní mód plně využívat.



Naposledy upravil/a Bellatrix 20.12.2013 v 21:42:28.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frozencry 19.12.2013 18:18

Ahoj předem se omlouvám že se to asi netýká moc patche ale mám takový problém. Dnes jsem získal svůj game key, jenže se nemužu prohlásit na Battle.net beta app (přitom na WoW i na DIII mě to normálně pustí, takže problém s připojením nemám. Nevíte co by se s tím dalo dělat ? odeslal jsme i ticket blizzu, ale ten mi jednoduše odpověděl at změním heslo, což opravdu nepomohlo . Ještě jednou se moc omlouvám a děkuju za případnou pomoc

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet