Golden Monkey Priest DeckGuide

Golden Monkey Priest

Asi je vám jasné, že tenhle balík nemá smysl stavět bez Elise Starseeker. Jinak zde ale najdete povětšinou karty, jejichž účelem je čistit nepřátelskou stranu boardu, lízat vám na ruku tolik potřebné karty nebo jen pozdržovat soupeřovo tempo. Je pravdou, že mnoho agresivních decků přivedete k šílenství dříve, než se doberete samotného pokladu - to je ale spíš jen takový bonus na nekonečném putování za vysněnou Golden Monkey. Vlastně celou hru se budete jen snažit likvidovat jednu vlnu soupeřových bijců za druhou. Čekat na krásnou Elise Starseeker a následně už jen lízat karty a zase čistit board, než si 6/6 Golden Monkey s tauntem najde cestu na váš board - až tak je ten recept jednoduchý a přesto velmi účinný.

 

Karty:

 

Northshire Cleric:

Standardní výbava každého priesta, 1/3 minion, který při vyhealování jakéhokoliv dalšího pomocníka na boardu lízne kartu, drží Anduinovu ruku pěkně šťavnatou.

Wild Pyromancer:

Pyromancer je šílenec, který při zahrání jakéhokoliv spellu z vaší ruky popálí ostatní miniony a sebere jim jeden život - proti aggro deckům k nezaplacení. Do priesta, který spellů hraje nespočet, ideální.

 

 

 

 

Acolyte of Pain:

Karta pro priesta netypická, na druhou stranu tenhle deck užije co nejvíc možností prolizu. A v kombinaci s Pyromancerem a následným healem vám Acolyta může poskytnou opravdu hodně karet.

Dark Cultist:

Za 3 many slušný 3/4 minion, který v případě své smrti nabije nějakého dalšího vašeho přisluhovače na boardu o tři extra životy a dovolí mu tak zůstat na boardu krapet déle.

 

 

 

 

Museum Curator:

Postrádáte Deathlorda nebo Sludge Belchera? Není problém-  s tímhle borcem si stačí jen přát, mít trochu štěstí a díky jeho krásné Battlecry schopnosti se můžete radovat.

Entomb:

Trápí vás soupeřův legendární borec? Nezoufejte, použijte Entomb a rázem ho ve svém balíku máte vy. Tahle karta je prostě neuvěřitelně efektivní a častokrát lepší než obávaná Shadow Word: Death.

 

 

 

 

Golden Monkey:

Přeně kvůli téhle krásce podstupujete veškeré lapálie. Není hezčí pocit než pustit na board tohohle primáta, který nahradí zbytek vašich karet na ruce a v balíku legendárními miniony. Je potřeba trochu toho štěstí, protože Golden Monkey je nevyzpytatelná a může vám přihrát klidně 10 Millhousů.

Justicar Trueheart:

Dalo by se říci jediná standardní legendárka v decku. A přesto jedna z nejnutnějších. Priestova Hero Power bude rázem léčit nebo škodit místo 2 za 4 životy - věřte, že přesně tenhle rozdíl vám spolehlivě zaručí pár tolik důležitých kol hry navíc.

 

 

Replacementy:

Považte, že tenhle deck nepatří k nejdražším a že většina karet slouží buď k čištění nepřátelských minionů či líznutí nějaké té extra karty do vaší ruky. Pokud vám tedy nějaká z karet chybí, snažte se ji nahradit věcí nejvíce podobnou či takovou kartou, která je vhodná pro efektivní tradeování a má potenciál udržet stůl pod vaší kontrolou, popřípadě kartou, která vám do ruky přihraje pár skvostů z vrchu vašeho decku.

Strategie:

Strategie hraní Kiblerova priesta je triviální. Od počátku se snažíte likvidovat soupeřovy miniony, držet Anduina hezky v bezpečí a sem tam si líznout nějakou tu kartu navíc. S čištěním soupeřových minionů vám samozřejmě nejvíce pomáhají priestovy spelly - Holy Novou počínaje, Lightbombou konče. Kombinaci Auchenai Soulpriest s Circle of Healing rozhodně nepodceňujte. Jako removal velkých borců vám poslouží Shadow Word: Death nebo lépe - Entomb (tady se předpokládá, že tuto kartu vlastníte, přeci jen hrát tohoto Priesta bez Elise a LoE jaksi nemá smysl). Minioni, jako jsou Nortshire Cleric, Acolyte of Pain nebo Wild Pyromancer spolu dokonale spolupracují a vytváří tak nádhernou synergii likvidování malých dotěrných minionů v kombinaci s tunami nutného prolizu vašich karet. To vše korunuje legendární Justicar Trueheart, která prozměnu posiluje priestovu Hero Power. Vězte, že po pár hrách vám balík přejde do krve a výpravy za pokladem budou více než zdařilé.

Závěrem:

Co dodat. Pokud hledáte efektivní deck, který se točí okolo profláknuté Golden Monkey, která dokáže vyčarovat nejednu situaci hodnou troldenových videí, pak je tenhle Kiblerův priest dělaný přesně pro vás. Tuna zábavy za přijatelnou cenu.



Naposledy upravil/a Tetrisek 26.01.2016 v 16:30:20.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mikek 28.01.2016 19:01

Tak zabava hrat to mozna je, ale 8 proher po sobe jsem snad jeste nikdy s zadnym deckem nemel.

MrDyDuska 26.01.2016 08:59

Sariondil
Říkám to pořád, řeknu to znova. Co takhle k tomu nahodit i decklist?
Děkuju za připomenutí

Sariondil 25.01.2016 23:25

Říkám to pořád, řeknu to znova. Co takhle k tomu nahodit i decklist?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet