Divine Spirit se možná dočká odebrání

  divine spirit    priest   

Simon Welch, streamer a komentátor, si na Twitteru "postěžoval" na priesta. Podle screenshotu má 20 výher a žádnou prohru. Komentoval to slovy "Všechno je v pohodě." Twitteru si všiml Dean Ayala, Senior Game Designer a Lead Card Designer v Heartstone týmu a vznikla z toho zajímavá konverzace zakončená zajímavou informací.

August Dean Ayala zdroj

Máme v nějaké plány na odebrání Divine Spirit, ale bude to součástí větších změn. Pokud se tak stane (visí nad tím dost velké MOŽNÁ), bude to někdy kolem období rotace setů, jelikož si nemyslíme, že Divine Spirit je problémem současného Hearthstone. Ale DS by mohl být problém v budoucnu.

 

Příští rotace by měla nastat podle odhadů v dubnu 2020. Vývojáři zřejmě o "problému" ví, ale vyjádření Deana ovšem nedává příliš velkou naději, že se něco stane.

 

Je podle vás Divine Spirit skutečně takový problém, jak se na první pohled může zdát, nebo je to jen nafouknutá bublina?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 27.09.2019 13:54

Zeptejme se jinak.Má priest nějaké jiné páky jak vyhrát?

Vector 29.09.2019 10:27

Dobrej point, ale priest by podle me neměl mit win kondici kolem takoveho RNG myslim ze by mohl vpohode vzniknout nejaky control rezurect (jaky by priest taky podle classy měl byt) ale nasledky neznam mohli by blizzardi pridat nejakou nahradu ktera by pushnula rezurect.

Kamahl 30.09.2019 08:11

Resurect je prostě combo balík a což je archeotyp dobrý pro metu, nicméně rozhodně to blizz nechtějí trvale dotlačit do tieru I - ty tlačí vzájemné mlácení příšerkami, do čehož DS krásně zapadá, ale stejně se primárně hraje jako dílek do comb.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet