Další karty z TGT

Na brazilském streamu MardukTV byla představena další karta. Flame Juggler je však velkým zklamáním. Kombinace Knife Jugglera a Flamewakera postrádá potřebnou "value" na použití v constructed a nemá ani žádnou zábavnou vlastnost do casual decků. Doufejme, že náladu nám zlepší dvojice legendárek, které budou odhaleny snad ještě dnes.

Update: Na IGN byly právě zveřejněny další dvě karty. První z nich, Savage Combatant, potvrzuje slova vývojářů, kteří několikrát v rozhovorech avizovali, že se budou snažit posílit Beast Druida. Druhá karta, Clockwork Knight, je poměrně solidní Mech, který by se mohl probojovat do některých decků. Pomalých Mech decků však zatím moc není, takže jeho osud bude záviset na dalších odahalených kartách. Souhrn celé expanze můžete najít zde.



Naposledy upravil/a Lumik 29.07.2015 v 11:42:50.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

tommystankov 29.07.2015 12:36

I me se hned zalibil ten beast, mozna snad jeste kdyby to byla 4/5, ale i tak je to moc pekna karta.

sheva 29.07.2015 11:43

flame juggler - very sux tim ze tam je random enemy, kdyby to byl minion, tak je to alespon counter na hunterovy 1-dropy..zatim je imho lepsi Mad Bomber.. Savage combatant je nice, byt nema nejaky okamzity efekt..jeste neco slusneho a beast druid bude konecne viable

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet