Curse of Naxxramas - Adventure Mode

Velmi očekávaný Hearthstone single player Adventure Mode byl oficiálně oznámen na veletrhu PAX East. Curse of Naxxramas!

Prokletí se blíží!

Prastará nekropole Naxxramas, sídlo operací mocného liche Kel’Thuzada a jeho přenašečů pohromy, přichází do Hearhstone v single player PvE Adventure módu, který si může vyzkoušet každý. Postupujte skrz jedno z pěti unikátních křídel dungeonu a získejte nové karty do Vaší Hearthstone sbírky porážením ikonických bossů, na které cestou narazíte – přerostlý arachnid Maexxna, hrůzostrašný Loatheb, kolébající se abomination Patchwerk jsou jen pár z hrozeb, jenž na Vás čekají. Každý boss má ve svém repertoáru unikátní karty a Hero Powery , aby byli výzvou i pro ty nejzkušenější karetní dobrodruhy.

Nové karty!

Za postup skrz Curse of Naxxramas a překonání výzev, které na Vás čekají, budete odměněni novými Hearthstone kartami! Jakmile získáte tyto karty, můžete s nimi okamžitě začít hrát ve svých balíčcích. S příchodem Curse of Naxxramas přijde do hry celkem 30 nových karet. Některé z nich si můžete prohlédnout již teď:

Nahlédnutí do Plague Quarter

Jeden z bossů, kterému budete v Plague Quarter čelit, je prohnaný Heigan the Unclean! Jeho spell Eruption prověří Vaší schopnost umisťování minionů (dá 2 dmg minionovi nejvíce vlevo na Vašem boardu), a Mindpocalypse Vás nechá v domnění, že jste napřed, i když tomu tak není (dá 2 karty a Mana Crystal oběma hráčům).
Poražením Heigana získáte zbrusu novou kartu do Vaší kolekce a dokončení každého z křídel dungeonu Vás odmění novou legendární kartou.

Nové herní prostředí!

http://hearthstone.cz//pic/uploaded/DQZYCELZMQ6J1397005005333
Curse of Naxxramas bude mít svoje vlastní herní prostředí, na kterém budou hráči svádět své bitvy v adventure módu. Samozřejmostí jsou zbrusu nové interaktivní rohy. Co by mohlo číhat v chvějící se hmotě vajec? Opravdu to chcete zjistit?

Otestujte Vaší moc v Class Challenges!

Navíc Vás čeká v Curse of Naxxramas devět unikátních class výzev, v nichž budete bojovat proti soupeřům s automaticky generovaným balíkem. Tyto výzvy přináší další zápletku a prověří Vaše Hearthstone dovednosti s konkrétní classou! Pokud se Vám povede překonat tyto výzvy, budete odměněni novými classovými kartami (pokud splníte challenge s Priestem, dostane kartu čistě pro Priesta).

Vydejte se do Naxxu!

Curse of Naxrammas otevře své brány postupně v průběhu pěti týdnů, bude se otevírat křídlo po křídle. První křídlo, The Arachnid Qarter, bude dostupné zdarma pro všechny hráče. Pokud si hráči přejí postupovat dále do Naxxramasu, aby sesbírali všechny nové karty, tak všechny další křídla kromě Arachnid Quarter mohou být otevřeny pomocí in-game goldů, nebo opravdovými penězi. Když se otevře nové křídlo, karty dostupné v něm se také přidají do Vašich Arena draftů, dokonce i když jste je ještě nezískali!

Pozor na Necropolis!

Doufáme, že jste si užili první nahlédnutí do Curse of Naxxramas, Hearthstone Adventure. Vydání je plánované pro všechny platformy (PC, Mac a iPad). Přesné datum vydání bude oznámeno později (Blizzard však oznámil, že se jedná o letošní léto).

Naposledy upravil/a Kinedryl 11.04.2014 v 21:56:54.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sir Finley Mrrgglton 13.06.2014 14:10

Neviem prečo to nespravia ako dungeony... dvaja hráči proti NPC...

Čaňa 18.04.2014 13:11

no hlavne by to chtelo uz nejaky cooperative mode

WarpSpawn 13.04.2014 10:02

Spíš by mě zajímalo kolik bude stát vstup. Asi víc než jeden pack/arena.

milanko 12.04.2014 21:14

Mohly by pridať aj na android zahral by som si.

Adamit 12.04.2014 18:39

Konečně ! =))

Dav6 11.04.2014 17:36

Vše vypadá pěkně, jen doufám že Naxxramas arena bude dostupná i v normální hře nejen v adventure modu. Ty 4 co tam jsou teď se po čase o hrajou..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet