C'Thun Priest DeckGuide

C'Thun Priest

Vašim potřebám poslouží od prvních tahů hry malí minioni, kteří vám přinesou buď proliz tolik potřebných karet, růst vašeho starého boha nebo velmi zajímavé synergie čerpající z léčení vašich poškozených charakterů.  Pakliže dojde na nejhorší - tah 5 a pár plošných kouzel pomohou odolat nájezdu agresivních potvor vašeho soupeře. Pro velké hrozby máte odpovědi v podobě vašich přímých removalů (ať už jde o potvory menší, či obří). V situacích, kdy se váš hrdina bude potácet na kraji svých sil (rozuměj - nedostatek "hápéček") vyšlete do hry velmi solidní miniony, které Anduina rázem díky své Battlecry schopnosti postaví na nohy. Díky veškerému léčení vašich poškozených charakterů, které hraní za Priesta nabízí budete schopni po většinu času velmi efektivně tradeovat vlastní potvory za ty nepřátelské. No a aby toho nebylo málo, korunní klenot v podobě samotného C'Thuna by měl za průběh celé šarvátky se soupeřovým hrdinou pořádně narůst a způsobit při svém příchodu na hrací plochu pořádné peklo - soupeř se jistojistě zapotí.

 

Karty:

 

C'Thun's Chosen:

Krásný 4-drop, který vám nabízí solidní 4/2 staty s Divine Shieldem navíc. Aby se neřeklo, tak i ten buff pro vašeho starého boha dostanete.

Hooded Acolyte:

Další skvělý minion za 4 many - krásná 3/6, která pokaždé, když se dostane léčení některému z poškozených charakterů, poskytne +1/+1 buff vaší chapadlaté legendárce.

 

 

 

 

 

Twilight Darkmender:

Klíčová karta, která čerpá ze síly vašeho starého boha - v klíčových momentech hry vám tento minion rázem přičaruje nazpět 10 životů, což je naprosto k nezaplacení.

Twin Emperor Vek'lor:

Tato legenda opět čerpá z vašeho nabitého C'Thuna, kdy díky své Battlecry (pakliže splníte nutnou podmínku) na board přivolá svého 4/6 bratra s Tauntem - za 7 many mít dva totožné miniony je úžasné.

 

 

 

 

Doomcaller:

Záloha pro vašeho legendárního boha v ty momenty, kdy se C'Thunovi nepodaří zlikvidovat vašeho protivníka. Doomcaller slouží i jako solidní buff vašeho starého boha, navíc poskytuje nezanedbatelné 7/9 staty.

C'Thun:               

Korunní klenot vašeho balíku - ve většině her tohoto borce nabuffujete dost přes dvacet bodů útoku a života - což bude pro vašeho soupeře představovat neskutečný problém, se kterým se (pakliže již nebude po smrti) muset chtě nechtě vypořádat.

 

 

 

Replacementy:

Pakliže chcete s tímto deckem podniknout nájezd na ladder zvažte jeho plné "vykraftění". Každá z uvedených karet vám poskytuje skvělé synergie, které mají své opodstatnění. Pakliže se vám i tak některé z klíčových karet nedostává, obohaťte deck doplňkovým removalem - ať už jde o druhou kopii Shadow Word: Pain či Entomb.

Strategie:

Již od prvních tahů hry se budete spoléhat na miniony jako je Beckoner of Evil, Disciple of C'Thun nebo C'Thun's Chosen pro "buffování" vašeho starého boha a také pro vytváření solidní "board presence" na vaší straně hrací plochy. Minioni jako Northshire Cleric a Acolyte of Pain s pomocí Power Word: Shield vám pak mají pomoci udržet vaši ruku neustále zaplněnou. Hooded Acolyte pak bude těžit z každého léčení jakéhokoliv poškozeného charakteru a přičte vašemu legendárnímu bohovi nezanedbatelné staty. Twilight Darkmender je vaše pojistka pro případy, kdy se nad vámi začne podezřele smrákat - protože instantně vyléčit 10 "hápéček" vašemu hrdinovi je jednoznačně k nezaplacení. Jediné co potřebujete pro spuštění této Battlecry schopnosti je vlastnit dostatečně nabušeného C'Thuna. To stejné platí i u legendárního Twin Emperor Vek'lora, který vám na board v obdobném případě přivolá svého 4/6 brášku s Tauntem. Removal spelly vám pak pomohou vypořádat se s velkými nepřátelskými hrozbami. A na závěr vám královsky poslouží samotný starý bůh, který svými "očky" totálně zmasakruje vše co se na nepřátelské straně hrací plochy vyskytne.

Závěrem:

C'Thun Priest patří mezi velmi kompetitivní a vybalancované balíky, které si umí poradit jak s rychlými aggro decky, tak i nepříjemnými control balíky vašich oponentů. Pořizovací cena tohohle schopného decku není závratně vysoká, a pakliže pomýšlíte na úspěšný šplh na ladderu - C'Thun Anduina vám mohu jen vřele doporučit.

Chcete se podívat i na další DeckGuide návody? Zavítejte na náš rozcestník a vyberte si balík podle vašeho gusta:



Naposledy upravil/a MrDyDuska 30.05.2016 v 16:56:11.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lakai84 02.06.2016 13:13

Nepříjemný deck, ale zas taková pecka to není

Frajda#2225 01.06.2016 20:11

Metiu
Mám ten balík celý (až na twin emperora - nahradený 6/8 taunt 7 mana) a musím povedať že nič moc. na 4 rank si myslím isto nie
Dej misto Twina Entomb,bude to fungovat lepe.

Metiu 01.06.2016 19:00

Mám ten balík celý (až na twin emperora - nahradený 6/8 taunt 7 mana) a musím povedať že nič moc. na 4 rank si myslím isto nie

Frajda#2225 30.05.2016 20:07

v těchto chvílích mě hřeje nejvíc, že jsem free player, protože jinak bych byl ještě smutnější:P

Frajda#2225 30.05.2016 20:04

Jo to je on. Balíks kterým vyšplháte na legendu. Od první karty každý ví, co budete hrát, co máte v decku a přesto skoro vždycky vyhrajete.Dost smutnej příběh nemyslíte?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet