Co možná nevíte o Hearthstone #3

http://hsfan.tiscali.cz//pic/uploaded/neviteohs
Je tu třetí díl série co "Možná nevíte o Hearthstone". Dnes se opět podíváme na zajímavé mechaniky hry, podíváme se na karty, o kterých možná ani nevíte, že ve hře jsou a opět Vám doporučím zajímavou aplikaci.

1. Jak doopravdy funguje Windfury?

Nejlépe si lze představit správně fungování Windfury efektu na zbraních Stormforged Axe a Doomhammer. Uvedeme si příklad: máte poslední bod durability na Stormforged Axe, zaútočíte s ní a zahrajete Doomhammer. Pokud tak učiníte, můžete s Doomhammer útočit ještě jednou! Podobně je to s miniony. Můžete zaútočit s minionem, buffnout ho pomocí Windfury, nebo Battlecry efektu a zaútočit znovu.

2. Lízaní minionů

Pokud se Vám náhodou stane, že zahrajete Priestovo Mindgames v momentě, kdy Váš soupeř nemá žádného miniona v balíčku, dostanete jako útěchu alespoň Shadow of Nothing. Podobně je na tom Warlock a jeho Sense Demons, zde dostanete alespoň Worthless Imp. No posuďte sami, nestojí to za to?

3. Nejvíce healthů jednoho miniona

Často nám na naší facebookovou stránku chodí screeny opravdu nabuffovaných minionů. Ale znáte odpověď na otázku, kolik že může jeden minion doopravdy dosáhnout životů? Přesné číslo je 2,147,483,647. Cokoliv navíc je považováno za záporné číslo a minion je zníčen.

4. Simulátor otevírání balíčků

Stejně jako v minulém díle i dnes Vám představím zajímavý web, chcete-li aplikaci, pro Hearthstone. Je jím plnohodnotný simulátor otevírání balíčků. Použití je ale pouze na vlastní nebezpečí, žal při otevírání legendárek v simulátoru, zatímco ve hře tak šťastní již nejste, může být pro slabší povahy devastující. Redakce HSfanu nenese žádnou zodpovědnost.

5. Achillova pata Lorda Jaraxxuse

Většina z Vás asi tuší, že největší slabinou této legendárky je samotný fakt, že je démonem, tedy je velmi snadným cílem pro Sacrificial Pact. Ale Lord, stejně jako řecký bojovník, má paty hned dvě. Tou druhou je pro něj Paladinova karta Repentance, jenž po jeho zahrání sníží Jaraxxusovi (tedy i Vaše) životy na 1. Navigace:
[1. díl] --- [2. díl] --- [3. díl] --- [4. díl] --- [5. díl]


Naposledy upravil/a Glea'ar 20.04.2014 v 14:58:59.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

SteveCZ 11.03.2014 20:54

Ten web nefunguje, resp se mi karty otočí a jsou z obou stran stejné.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet