Budoucnost Hearthstone. Co nás čeká?

Největší evropský herní veletrh Gamescom, na kterém se samozřejmě představili i vývojáři Hearthstone, je za námi a my díky tomu máme možnost si představit plánované novinky, které zmínili sami vývojáři! Pojďme rovnou na to!

Hearthstone pro Android

Pravděpodobně nejzajímavější informace pro české hráče. Tým, který má na starosti převod hry na mobilní zařízení, tvrdě pracuje a stále platí, že verze pro Android TABLETY je plánovaná ještě v tomto roce! Dokonce se pracuje i na verzi pro mobily, tady je ale práce obtížnější z důvodu menších displejů. Pravděpodobně můžeme opět očekávat nejdříve zařízení od Applu a následně až další.

Spectator mode

Jedna z věcí, na kterou se můžeme těšit zřejmě jako první, je právě tento mód pro jednoduší sledování/komentování zápasů, který hra potřebuje jako sůl. Celkově by zvýšil úroveň a usnadnil přenosy turnajů divákům. Yong Woo doslova řiká:

"Chceme udělat streamování turnajů jednoduší. Chceme zachytit pocit "koukání přes rameno" při sledování her vašich kamarádů. Rádi bychom nabídli další možnost socializace ve hře pomocího tohoto módu. Příjdete do hry uvidíte hrát svého kamaráda a budete moci sledovat jeho hraní. Stále neznáme žádné datum vydání, ale usilovně se na něm pracuje."

Co-op mode

Další velmi žádaná věc ze strany hráčů. Na otázku, zda-li Blizzard plánuje přidání co-op modu opět Yong Woo odpověděl:

"Ano, máme seznam věcí, které chceme s Hearthstone provést a myslíme si, že všechny jsou skvělé. Co-op je jedna z nich. Myslím si, že něco jako dvouhlavý drak (známý z ostatních karetních her - pozn. red.) by byl opravdu dobrý!"

Value Town

Po Gamescomu byla dalším důležitým zdrojem novinek internetová show, kterou hostil (jedná se o poslední díl) ChanManV a Trump, Value Town, kam byl pozván Mike Donais, senior vývojář hry. První část show můžete sami shlédnout zde:
 

 

 

Pokud nechcete sledovat celou show, zde je výtažek důležitých informací:

  • Další rozšíření bude obsahovat kolem 100 karet
  • Karty se budou pořizovat z nových booster balíčků
  • Abyte dostali Expert karty (ty, co se dostávají z balíčku nyní - pozn. red.) budete muset stále kupovat Expert boostery. V obchodu budou dvě oddělené možnosti.
  • Není žádný konkrétní plánovaný cyklus vydávání rozšíření, ale pracuje se na něm.
  • Vývojáři v současnosti NEPRACUJÍ na 2v2 modu. "Možná" o tom přemýšlejí.
  • Mikovi se líbila Lord of the Arena turnaj (turnaj, kde proti sobě hráli známé tváře s balíčky vytvořenými v areně) a bylo by skvělé, kdyby se vývojářům tento mód více zpřístupnit.


Naposledy upravil/a Kinedryl 26.08.2014 v 22:01:33.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

jerabina 22.08.2014 15:04

Rozhodně mě potešila zpráva s dvouhlavým obrem(drakem).To je jediné, co mi chybí - moct hrát s kamarádem spolu.Doufám, že další rozšíření vydají až za nějakou dobu, nemám ještě ani hotový Naxx.To Kulisekcz: dobrý nápad! Oficiciální turnaje s odměnami by byly fajn

Kulisekcz 22.08.2014 14:09

Osobně by se mi nejvíc líbilo něco ve stylu turnaje přímo ve hře. Hráči by se přihlásili, zvolili si decky, zaplatilo se startovný a hrálo by se například švýcarem o předem stanovenou a např. další náhodnou odměnu.

Jirasul 22.08.2014 11:35

ecoo
Spectate bude super, ale uvítal bych, kdyby se to dalo v nastavení vypnout. Nikdo nechce aby se váš enemy před důležitym turnajem koukal na balíčky které trénujete.
Něco takového rozhodně bude.

ecoo 22.08.2014 11:33

Spectate bude super, ale uvítal bych, kdyby se to dalo v nastavení vypnout. Nikdo nechce aby se váš enemy před důležitym turnajem koukal na balíčky které trénujete.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet