Blizzard vydá sběratelskou edici Hearthstone!

Hearthstone se těší velké oblibě mezi hráči. A to dokonce takové, že si mnozí začali stěžovat, proč nevyšla žádná speciální sběratelská edice, jako je tomu u ostatních her od Blizzardu. Že je to nelogické pro free-to-play hru? To sice ano, ale i přesto se Blizzard rozhodl prosby vyslyšet. Inu, kdo by si také nechal utéct tento potenciální balík peněz, které na f2p hře může utržit navíc, že? Sběratelská edice bude mít hned dvě verze – virtuální, kterou si budete moci koupit přes internetový Battle.net shop, a fyzickou ve fešné krabici, kterou najdete v kamenných obchodech. Dosud bohužel nevíme, jak bude design krabice vypadat a jak to bude s dostupností v České republice a na Slovensku, ostatní sběratelské edice však byly vždy k dispozici, zájemci tak mohou zůstat v klidu. Otazníkem tedy zůstává hlavně cena, která je zatím označena pouze jako TBA (to be announced), nezbývá nám tak než čekat, až ji Blizzard odhalí. A co přesně bude jejím obsahem?

Virtuální verze

V levnější virtuální verzi obdržíte jako dárek soundtrack (ke stažení z itunes), nové avatary do hry Starcraft 2 zobrazující vaše oblíbené hrdiny z Hearthstone, banner s logem Hearthstone pro vaše postavy v Diablo 3 a zatím nespecifikovanou odměnu do World of Warcraft, vzhledem k předchozím zkušenostem se však pravděpodobně bude jednat o nějakého mounta či companiona. O bonusech přímo do Hearthstone se zmíním pod představením fyzické sběratelky.

Fyzická verze

A co navíc dostanete ve fyzické krabicové sběratelské verzi? Soundtrack na CD, které tak můžete poslouchat třeba po cestě autem, dále velký Artbook v pevné knižní vazbě, což je tradiční odměna v téměř každé hře Blizzardu, a také exkluzivní balíček pokerových karet s motivy Hearthstone. Co myslíte, nebude náhodou inspirován nápadem Stevena "ste7enl" Lefcourta, jehož tvorbu vám přinesl Lunchbox v posledním Komunitním okénku?

Bonusy do hry Hearthstone

Aby motivovali hráče Hearthstone k nákupu sběratelské verze, když se přitom jedná o f2p hru, museli samozřejmě v Blizzardu pořádně promyslet, jaké bonusy hráčům nabídnou. Každý, kdo si zakoupí sběratelskou verzi, ať už v její virtuální, nebo fyzické variantě, obdrží 15 Card Packs a kvarteto jedinečných legendárních karet, které vám exkluzivně představujeme.
Co na ně říkáte? Stojí tyto bonusy za nákup sběratelské edice? Nejsou legendární karty zbytečně silné tak, že bez nich nebudou mít hráči bez sběratelky šanci porážet jejich majitele? A na závěr, za jakou cenu byste byli ochotni tuto edici zakoupit? Podělte se s námi v komentářích. Edit: Novinka je samozřejmě pouze naším aprílovým žertíkem a žádná sběratelská edice se (minimálně zatím) nechystá. To jste jistě poznali i podle legendárních karet, v nichž objevíte čtveřici našich redaktorů. Omlouváme se čtenářům, kteří se na tuto edici začali těšit.

Naposledy upravil/a Bellatrix 02.04.2014 v 16:40:44.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Blam 01.04.2014 22:58

Kingmichal
Haha tak Marksman Blam je teda dobrej Já to koupím, sice je to F2P, ale baví mě to tak, jako málokterá hra, takže podpořím...
Z nějakého důvodu jsem si toho Marksmana také oblíbil

Grangik 01.04.2014 18:36

Jasný no, pěkný legendárky. Pěknej aprílek

Kingmichal 01.04.2014 17:11

Kingmichal
Haha tak Marksman Blam je teda dobrej Já to koupím, sice je to F2P, ale baví mě to tak, jako málokterá hra, takže podpořím...
Celej den si na ten apríl dávám bacha a na tohle se chytnu. Sem chuj

Kingmichal 01.04.2014 17:06

Haha tak Marksman Blam je teda dobrej Já to koupím, sice je to F2P, ale baví mě to tak, jako málokterá hra, takže podpořím...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet