Zmena Friend Listu

Blizzard zdroj

Príchod formátov Wild a Standard je za rohom a my sa chceme uistiť, že budú zábavným a zmysluplným prínosom pre všetkých naších hráčov z celého sveta. Každý by mal mať právo užívať si formát, ktorý ho najviac baví a byť videný za snahu, ktorú vynaložil pri stúpaní Ranked rebríčkom, nezáležiac na formáte.

Po dôkladnom zvážení sme sa rozhodli, že po tom, čo vyjdú Wild a Standard formáty, spravíme zmenu ranku, ktorý je zobrazený vo friend liste. 

Predtým sme ohlásili, že váš momentálny Standard rank bude zobrazený vedľa mena vo friend liste vašich priateľov. Namiesto toho hneď, ako oficiálne začne rok Krakena, váš momentálny celkový najlepší rank – či už Standard alebo Wild — bude automaticky zobrazený u vašich priateľov.

Napríklad, pokiaľ ste rank 15 vo Wild a rank 18 v Standard, zobrazí sa im váš rank z Wild.

Dúfame, že táto zmena povzbudí naších hráčov, aby s hrdosťou ukazovali dosiahnuté herné úspechy, či už hraním Wild alebo Standard formátu.



Naposledy upravil/a Tetrisek 12.04.2016 v 19:22:44.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Cvrcek 12.04.2016 23:41

Určitě dobrý krok od Blizzardu, možná by bylo lepší (z mého pohledu) aby si hráči mohli vybrat který z ranků se jim tam bude zobrazovat (samozřejmě vizuálně musejí byt odlišné, aby hráči rozpoznali např. Standard rank 5 a Wild rank 5). Je totiž možné, že jeden formát bude mnohem těžší než druhý a zatímco např. ve Wildu dáte rank 2 celkem snadno (a ten se vám i zobrazí ve friend listu), ale zároveň máte např. rank 5 ve Standard formátu a to se cenní mezi komunitou daleko lépe. Proto by bylo lepší mít možnost si vybrat, který rank chceme zobrazit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet