Zahraniční streameři #7 StrifeCro

Šest dílů už je za námi, víme, co máme čekat od streamů Amaze, Kripparriana, Trumpa, Forsena, Hafu a Kolenta. Nyní se podíváme na dalšího člena Cloud9, který má možná menší publicitu, ale rozhodně neprávem.

StrifeCro

Cong Shu, 26letý sympaťák z Texasu, se na profi Hearthstone scéně nezjevil jen tak odnikud. Stejně jako mnozí další se přesunul z už poněkud skomírajícího Starcraftu, ve kterém působil od roku 2010, nejdříve v týmu Evil Geniuses a poté v Teamu Legion. Mimo to hrál spoustu dalších her přes LoL až po MtG a láska ke hrám ho přivedla až k studiu game designu na Full Sail University. V Hearthstone přešel v obecnou známost na začátku roku 2014, a ačkoliv v každém rozhovoru nezapomene zmínit, že hraje pro zábavu a že je vlastně casual hráč, tak má za sebou velice výrazné výsledky. Vítězství na prvním SeatStory Cupu, Pinnacle 2 nebo druhé místo na Viagame House Cupu 3, který se hrál před 14 dny, to vše jsou výsledky, které mohou těšit nejen jeho, ale i jeho tým Cloud9. Celkově si na turnajích vydělal přes 40 tisíc dolarů. Mimo jiné je znám i tím, že vytvořil Double combo Druida, který se s jistými úpravami hraje dodnes.

Stream

Téměř vše, co jsme říkali v minulém díle o Kolentovi, můžeme říci i o StrifeCro. Neuvěřitelně klidný chlapík, kterého z jeho zenového stavu nedostane ani ta největší haluze soupeře. Co činí ze StrifeCro skutečně jedinečného streamera, je schopnost zprostředkovat divákovi srozumitelným způsobem svůj myšlenkový pochod. To samozřejmě diváci oceňují a na Blizzard Stream Awards získal SrifeCro 4. místo v kategorii vzdělávacích streamů, a to i přesto, že jeho stream nepatří s průměrnou sledovaností okolo 7 tisíc diváků mezi největší.

StrifeCro není žádný showman a stream patří k těm analytickým typu Trumpa nebo Kolenta. Plug.dj orgie ani jiné šílenosti se tu nekonají, naopak StrifeCro je klidný jako Buddha pod fíkovníkem a od PEGI by určitě dostal hodnocení 3+. To ale neznamená, že se nebudete bavit. SrifeCro má velmi příjemnou barvu hlasu, dobře se poslouchá a poskytuje vítanou změnu oproti všem těm Reynadům a Forsenům, kteří si ustavičně stěžují na těžkost bytí.

Náplní streamu je ladder a to s použitím různorodých decků, především controlu a midrange. StrifeCro byl dlouho znám, jako specialista na Druida, ale po změně mety, kdy Druid ustoupil na ladderu do pozadí, se i SrifeCro přesunul na jiné classy hlavně Mage, Paladina a Warlocka. Decky jsou víceméně klasické, i když hraje i ty méně známé, jako jsou Malylock nebo Grinder Mage.

Shrnutí

Pokud se chcete zlepšit ve hraní control a midrange decků je tento stream právě pro vás. Určitě jeden z nejlepších streamů co se týče poměru cena/výkon neboli získané poznatky za určitý čas. Nevýhodou je vysílací čas v časných ranních hodinách, takže tuzemský divák je odkázán na záznamy a editovaná videa na Youtube.

SrifeCro streamuje od 2:30 do 7:30 ráno našeho času ve všední den. 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet