Wangl Championship - Report z turnaje

Wangl Championship v Ivančicích byl prvním turnajem těchto rozměrů v městečku nedaleko Brna. Turnaj probíhal o víkendu 24. - 27.3, přičemž nabídl zápasy ve dvou, asi momentálně nejpopulárnějších, hrách - League of Legends a Hearhstone. Karetní turnaj byl zahájen v ranních hodinách Czechcloudem, který se zároveň zhostil role komentátora se svým parťákem D0L1KEM. Stream byl kombinovaný, takže se střídaly jen ty nejzajímavější zápasy v LoL a HS, což tak velmi zajímavým způsobem napomohlo atraktivitě streamu pro diváky.
 
Turnaj byl hraný formátem BO5 Conquest s jedním banem, což by za normálních okolností nahrávalo controlnímu line-upu, ale opak byl pravdou. Většinu turnaje byly k vidění agresivní decky jako Face Hunter a Secret Paladin. Další zajímavostí byl i fakt, že se téměř nehrál klasický Double Combo Druid a co do počtu ho nahradil Freeze Mage, jež se objevoval ve všech podobách.
 
První místo po dlouhých bojích nakonec obsadil Pardub. Ten ve finále porazil Swisskinga hlavně za pomoci Leeroye. Třetí místo obsadil Frozendew. Hráči na prvních třech příčkách si tedy rozdělili krásný Prizepool 10 000 Kč v poměru 5:3:2.
 
Závěrem bych určitě dodal, že i když měla akce své mouchy, v rámci možností se s podmínkami pořadatelé vypořádali skvěle a můžeme jen doufat v další podobné akce, a to klidně i na dalších neobvyklých místech. 
 
 
Komentář Jakub "Pardub" Pardubský z týmu Inside Games:
 
Akci jako takovou hodnotím pozitivně. Místo konání pro mě bylo dost z ruky, a kvůli kvalifikaci až ve čtvrtek se vše událo narychlo. Svůj výkon hodnotím samozřejmě kladně vzhledem k výsledku. Dobře jsem odhadl metu a prošel jsem přes známá jména. Nejtěžším soupeřem byl Swissking, už jen proto, že mě vyřadil ve winners bracketu. Prostory eventu byly příjemné a admin team, i když občas působil zmateně, se snažil a byl přátelský.


Naposledy upravil/a Tetrisek 28.03.2016 v 20:13:46.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet