Vyhlášení Blizzard Stream Awards 2014

 

Od 10. března jste mohli hlasovat pro své oblíbené streamery v 15 kategoriích, z nichž 3 byly určeny speciálně pro Hearthstone. Dalších 6 výherců bylo určeno na základě sesbíraných dat.  Ocenění byli odměněni celkovou finanční výhrou okolo 113 000$, která byla rozdělena takto:

1. místo: 2014$

2. místo: 1000$

3. místo: 900$

4. místo: 800$

5. místo: 700$

Ve třech kategoriích, které nás zajímaly, tedy Nejlepší nový Hearthstone stream, Nejvíce vzdělávací Hearthstone stream a Nejlepší Hearthstone stream dopadlo hlasování takto:

Nejlepší nový Hearthstone stream 2014

1. místo: LiquidSavjz

2. místo: Deernadia

3. místo: Lifecoach1981

4. místo: Hero_firebat

5. místo: Hsdogdog

 

Nejvíce vzdělávací Hearthstone stream 2014

1. místo: Trumpsc

2. místo: Nl_kripp

3. místo: Kolento

4. místo: StrifeCro

5. místo: Lifecoach1981

 

Nejlepší Hearthstone stream 2014

1. místo: Amazhs

2. místo: Forsenlol

3. místo: Nl_kripp

4. místo: Trumpsc

5. místo: Kolento

Zatímco o nejprestižnější cenu Nejlepšího streamu se poprali giganti a Amaz i Forsen ukázali, že mají nejvěrnější diváckou komunitu, v ostatních kategoriích už nebyli favorité tak patrní. Trump obhájil cenu za vzdělávací stream, i když se mu v poslední době vyrojila silná konkurence. Stejně jako Trump i Kripp vytěžil ze své všeobecné známosti a porazil nové nastupující hvězdy Kolenta a StrifeCro. Hlavně Kolentův stream vykazuje v poslední době velký nárůst diváků a prodral se až do první pětky Nejlepších streamů. Nejvíce otevřená byla kategorie Nejlepšího nového streamu, který překvapivě ovládl Savjz. Zarážející je, že byl vůbec do této kategorie nominován, jelikož figuroval v nominacích na tyto ceny i v minulém roce. Druhá byla jediná oceněná žena Deernadia, která byla asi největší favoritkou této ceny. Streamování je důležitou aktivitou profesionálních týmů, a tak není divu, že všichni ocenění (až na jednoho rebela Forsena) v nějakém týmu působí. Nejlépe si vedl Team SoloMid, který se na streamování specializuje, spokojen může být i Amazův Team Archon. Naopak TempoStorm jako jediný z velkých týmů žádnou cenu nezískal, pokud ovšem nepočítáme Doga, který v týmu působí tak napůl, jelikož je stále vázán v týmu Complexity.

Hearthstone streameři se objevili i v dalších kategoriích, které byly společné pro všechny Blizzard hry. Většinu z nich ovládli a dokázali, že Hearthstone je jednou z nejvíce streamovaných her dneška. Zajímavostí byla cena o Nejaktivnější chat neboli chat s nejvíce příspěvky za minutu, kterou zcela nepřekvapivě vyhrál Forsen následován Amazem.

Zdroj: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/18313049/and-the-winners-are-%E2%80%A6-3-18-2015



Naposledy upravil/a Lumik 19.03.2015 v 12:05:15.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet