Výběr nejlepší karty z Mean Streets of Gadgetzan - Pt44h

Dnes jste se dočkali již pátého dílu naší série, ve které známí hráči hodnotí nové karty! Minule jste si mohli přečíst predikce Gifa z týmu Fraternitas a dnes se slova ujal přímo kapitán Hearthstone sekce týmu Fraternitas - Daniel "Pt44h" Kýr!


 

Don Han'Cho

Statově za 7 many 5/6 je tato karta dost špatná, její efekt má ale velký potenciál. V podstatě za 2 many (když si vemete, že 5/6 jsou staty karty za 5 many) dáváte něčemu +5/+5, ale kartě, co je v ruce, a musíte ji pak zahrát. Těžko říct, jestli Don bude mít nějaké využití v constructed, protože problémy buffování "velkých" minionů jsou, že karta stejně umírá na hard removal, v případě decku se spoustou malých, annoying minionů by mohl být Don Han'Cho dobrý, ale otázka jestli hrát 5/6ku na turnu 7 nebude moc velký immediate tempo-loss. Asi uvidíme časem, jak se tato karta uchytí.

Madam Goya

Další statově otřesná karta - 6 mana 4/3, ale s Battlecryem, kterým targetnete friendly miniona na boardu a vyměníte ho s dalším náhodným minionem z vašeho decku. Trochu mi tato karta připomíná Barnese, protože blow-out potenciál je dost podobný, ale přijde mi moc random na to, aby byla pro constructed vhodná. Jedině nějaký deck archetyp, který bude hrát jen určité velké miniony, ale i tak pořád potřebujete něco targetnout, aby se minioni swapli. Karta je designově hodně zajímavá, ale řekl bych, že se moc hrát nebude právě kvůli velkému RNG faktoru a špatným statům.

Grimscale Chum

Malý 2/1 murloc za 1 manu, tj. statově víceméně standardní one-drop. Battlecry posílí random Murloca v ruce o +1/+1. Možná by se mohl hrát v agresivním Murloc Paladinovi (pokud něco takového bude vůbec existovat), protože je to víceméně 3/2 za 1 a ještě s Murloc synergií, ale jinak je tato karta víceméně k ničemu.

Brass Knuckles

4-manová zbraň, která má jen 2 útok - no, thanks. Schopnost této karty buffnout při každém útoku miniona v ruce při celkové 4 durability je sice pěkná, ale reálně hrát na turnu 4 zbraň, co nezabije v podstatě vůbec nic, je strašně velký tempo loss a troufnu si hádat, že tato karta bude absolutně nehratelná.

Knuckles

Tohle je zajímavá hunter legendary! V kombinaci s Houndmasterem by to mohl být neskutečný zabiják. Aktuální Midrange Hunter také postrádá dobré 5-dropy (Kodo se už nehraje, Rhino také ne), takže by Knuckles mohl být novým přírustkem do arsenálu tohoto decku. Otázka je, jak moc se hunter změní po příchodu expanze a jestli budou staty 3/7 za 5 dostatečné, ale řekl bych, že šance, že by se Knuckles mohl hrát, je docela velká, protože přijde dost karet, které buffují miniony v ruce a tím pádem bude mít Knuckles mnohem větší staty na turnu, co ho zahrajete.

Rat Pack

Tato karta se mi moc líbí, podobně jako u předchozí, je zde super synergie s Houndmasterem. Pravda je, že hunter má docela silné 3-dropy, ale myslím si, že by se krysí smečka mohla dostat do nových hunter decků. Sticky minioni zvlášť v kombinaci s hunterem jsou hodně efektivní.

 
Nakonec tu máme tři "Charge" karty, které ale k aktivaci Charge potřebují nějakou podmínku. Nemyslím si, že se ani jedna z nich podívá do constructed, ale ani v aréně mi nepřipadají moc silné, maximálně Spiked Hogrider má nějaký potenciál, protože taunty se celkem hrají a 5/5 charge za 5 je dobrá karta.

Tímto končí krasojízda týmu Fraternitas a přesováme se k týmu Eclot Gaming! Pokud se Vám tyto predikce líbily, tak se určitě zastavte na Pt44hově fanpage!

 


Naposledy upravil/a Tetrisek 21.11.2016 v 11:07:03.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet