Výběr nejlepší karty z Mean Streets of Gadgetzan - GIFO

V minulém čísle této série jsme Vám oznámili, že se o další díly postarají hráči týmu Fraternitas. To samozřejmě plníme a v dnešním článku se budete moct podívat na hodnocení hned několika karet z pohledu Michala "GIFO" Trávníčka


Backroom Bouncer        

Neutrální 4-drop s vyrovanými staty se dle mého názoru nebude hrát v constructed ani v areně. Jeho schopnost může na první pohled vypadat lákavě, bohužel problémem kvalitních minionů na 4. maně není útok, ale životy. Ve většině případů bude mít Backroom Bouncer stejnou hodnotu jako Lost Tallstrider nebo Evil Heckler, které příliš často hrané nevidíme.

Dispatch Kodo

Další z mých oblíbených karet, která se v Midrange Hunterovi rozhodně bude hrát. Staty a abilita velice připomínají Keepera of the Grove před nerfem, další výhodou je, že nebude upadat Beast synergie. To vše v základní formě Dispatched Koda, pokud se vám však kartu podaří nabuffovat některou z nových karet, dostanete velice solidního miniona se silným Battlecry efektem, který propůjčí hunterovi dobrý prostředek k získání tempa na svou stranu.

Dirty Rat

Rozporuplná karta, která se svůj nepříznivý Battlecry efekt snaží vyvážit vysokými životy. Myslím si, že karta bude mít své místo podle toho, kolik kombo balíků se bude hrát. S control balíkem, jako je Warrior (nebo snad i Priest v budoucnu), si budete moct počkat na okamžik, kdy oponentovi vytáhnete klíčovou kartu z ruky (Alextrasza, Malygos, Fandral Staghelm, Emperor Thaurissan) a v tom stejném kole ji zabijete a oponentovi nedáte šanci zkompletovat své kombo. Těším se, až někdo najde efektivní využití této karty.

Smuggler's Run

Tento spell má stejný efekt jako Grimestreet Outfitter. Pokud ho zahrajete v prvním kole, tak v agresivním paladinovi nabuffujete 2-3 miniony a získáváte obrovskou výhodu do následujících tří kol. Na druhou stranu v topdeckovací fázi nemá žádnou hodnotu, případně ho zahrajete s minionem v jednom kole a dostanete +1/+1 buff za 1 manu. Rozhodně si myslím, že Smuggler's Run uvidíme v constructed, kde se s ním bude minimálně experimentovat. 

Grimestreet Protector

Měl jsem opravdu velikou radost, když jsem spatřil tuhle kartu. Ačkoliv se mluví hlavně o buffu agresivního paladina, tak Grimestreet Protector je velice silnou kartou do Midrange Paladina, kterého po rotaci Shielded Minibota nevidíme prakticky vůbec. 6/6 staty jsou velice slušné pro kartu s tak silným Battlecry efektem, který vám umožní tradovat zadarmo. V aréně autopick v constructed se uvidí, jestli paladin dostane více stabilního early gamu. 

Grimy Gadgeteer

Konečně víme, proč Blizzard nerfoval charge. OTK Worgen balík by se stal opravdovým cancerem mety, právě kvůli kartám jako tahle. Bohužel takto Grimy Gadgeteer nezapadá do žádného archetypu pro warriora. Má příliš špatné staty a pomalou schopnost, aby se mohl hrát kdekoliv.


Jak se Vám líbí Gifovo zhodnocení těchto zajímavých karet? Myslíte si, že má pravdu, nebo byste nějakou jeho predikci trochu poupravili? V dalším díle se můžete těšit na další zhodnocení zajímavých karet, o což se opět postará nějaký hráč z týmu Fraternitas!



Naposledy upravil/a Tetrisek 21.11.2016 v 11:01:51.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet