Třetí série testování zahájena!

/pic/loga/s3
Dnes Blizzard spustil v pořadí již třetí sérii testování Ranked Play módu. Na jeho začátku, stejně jako na začátku každé další série, je všem hráčům resetován jejich dosažený rank, tudíž všichni zase začínají od začátku (ano, zase vás bude chvíli otravovat naštvané kuře). Nicméně tato série potrvá až do konce února, takže máte dost času dosáhnout kýženého Legendary ranku. Bohužel budou odměny za Ranked Play po dobu trvání testování stále nedostupné. Třetí vlna testování s sebou nese další příležitosti, jak pomoci Blizzardu vylepšit jejich hrací módy a tím tak zpříjemnit hraní všem nadšeným fanouškům Hearthstone. Své podněty na vylepšení Ranked Play módu můžete psát sem. Pokud během zuřivých soubojů o nadvládu narazíte na jakýkoli bug, můžete ho nahlásit zde. A nyní už máte všechny potřebné informace, takže nyní je ten správný čas pořádně promíchat svoje balíčky a vybojovat si titul Legendy!

Naposledy upravil/a Jerryky 05.02.2014 v 00:48:53.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Glea'ar 10.02.2014 16:25

FrankiCZ
Zdravím , bude po ukončení 3 fáze zase všechno resetováno ,nebo vše bude v původním stavu ?
Jo, jo, pokud se Blizz nerozhodne jinak, tak na konci měsíce půjdou všechny ranky zase do kytek... Myslím, že teď to tak bude fungovat každý měsíc, až dokud se nerozhodnou pro další krok (jako třeba Ranked mode odměny, nebo release hry...) - určitě víc informací budeme mít na konci února

Housenka 10.02.2014 10:03

Zresetuje se o5 rank.Takže zase všikni zuřivá slepice ! Což bude každý měsíc stejné,pokud to Blizzardi nezmění.Wipe jako takový, by být neměl.

FrankiCZ 10.02.2014 06:41

Zdravím , bude po ukončení 3 fáze zase všechno resetováno ,nebo vše bude v původním stavu ?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet