Tavern Brawl #134 - 'Servant of Yogg-Saron' Tryouts

  Tavern Brawl    Hearthstone    134   

Yogg-Saron hledá služebníky! Pomozte mu! Váš deck je plný minionů, jejichž zahráním vyvoláte náhodné kouzlo. Že je vám popis povědomý? Není divu, tento Brawl vidíme již počtvrté. Pokud počítáme i stý Brawl, jehož součástí byl, tak vlastně popáté. Díky tomu už známe spoustu triků, jak alespoň trochu ovlivnit průběh velmi nevyzpytatelné hry.

uer4sigzcv_a8b6ba43d061fdd20ed0e0dec06fd00ca55a7c1b_1515023027_9939.jpg

Start: 4. 1. 2018

Konec: 9. 1. 2018

 

Připomeňme si tedy pravidla. Každý hráč si vybírá pouze hrdinu. Decky jsou sestaveny náhodně z minionů dané classy a neutrálních. Pokaždé, když povoláte miniona do bitvy (je tím myšleno „z ruky“), vyvoláte zároveň s tím také kouzlo. Že to zní dobře? Úsměv vám spadne v okamžiku, když vám dojde, že kouzla jsou vybírána náhodně. Stejně tak jsou na tom cíle. Jednoduše se tak může stát, že se vám povede vytvořit skoro neporazitelnou bestii pro protivníka a zároveň si ve vlastních řadách zopakujete bitvu u Arden.

Odměna

Za první výhru získáte jeden balíček ze série Classic.

Tipy a poznatky

  • Kouzlo je vyvoláno před efektem Battlecry, který si ovšem volíte před samotným povoláním miniona. Pokud je cíl efektu zničen kouzlem, Battlecry se nekoná. Paradoxně ale v historii vidíte, že Battlecry byl použit.
  • Nelze vyvolat „uncollectable“ kouzla. Na druhou stranu můžete vyvolat kouzlo jakéhokoliv hrdiny.
  • Generování kouzel je zcela náhodné.

Strategie

Upřímně? Jedná se o snad nejvíc „random“ Brawl. Nějaké plánování tu není reálné.

Jako hrdiny bych nedoporučila Shamana, Priesta a Paladina. U zbytku jde vždy najít alespoň nějakou lepší výhodu. Mág, Druid a Rogue mohou dát hru relativně rychle do pohybu a o trochu jednodušeji získávají nadvládu nad hrací deskou. Warlockova schopnost tahání karet přijde vhod, ale pozor! Nezapomeňte, že kouzla mohou dát nečekaně velké poškození i hrdinovi. Hunter je dobře hratelný za předpokladu, že máte štěstí na kouzla. Pokud tomu tak je, volte rychlý agresivní styl.

 

Pokud máte jakékoliv miniony, se kterými můžete zaútočit, využijte jich dříve, než začnete vyvolávat nové.

 

Jestliže máte hodně navrch, zvažte, zda je nutné vůbec vyvolávat nové miniony a riskovat. Ztráta silného miniona může nejen hodně bolet, ale také rozhodnout.

 

Když je situace opačná, tedy že máte málo minionů a zaostáváte za soupeřem, vyvolejte co nejvíce minionů a tím pádem i kouzel. Máte větší šanci na dorovnání rozdílu.

 

Kvízová otázka pro dnešek zní: „Baví vás Brawly, kde míra náhody převládá nad skillem?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Igi 04.01.2018 07:41

A po minulém týdnu zase RNG onanie ...

Jax 04.01.2018 14:26

Na druhý pokus s Jainou.Nejrychleji udělaný RNG brawl :-)

Frajda#2225 04.01.2018 16:37

jestli se ti nechce onanovat, tak hraj Priest ladder
Tento brawl je rozhodně zábavnější než současná meta..

Igi 05.01.2018 08:02

Frajda#2225 Meta si pořád ještě nesedla, je v ní spousta různej balíčků a ano rozhodně mě baví více, než hry které jsou z 90% o RNG.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet