Tavern Brawl #120 - Encounter at the Crossroads

  Tavern    Brawl   

Informace o Brawlu:

  • Start: 27.9.2017
  • Konec: 2.10.2017

 

Podstata tohoto Brawlu je velmi jednoduchá. Vyberte si jednu z devíti class, které Vám hra nabízí. Po spuštění hry Váš balíček bude složen ze třiceti zcela náhodných karet. Stějně tak se bude dít i u soupeře. Nikdy tedy nevíte, jakou kartu proti Vám soupeř zrovna vytáhne, či co Vám přijde z vršku.

 

Encounter at the Crossroads

 

Obecné informace:

  • Po první výhře v tomto Brawlu získáte Classic Card Pack 
  • Balíček je sestaven z náhodné kombinace Class a Neutral karet. Může obsahovat i více, než dvě kopie od konkrétní ne-legendární karty, případně více, než jednu kopii od konkrétní legendární karty.

 

Zajímavostí je, že Encounter at the Crossroads je nejčastěji se opakující Tavern Brawl v historii tohoto herního módu. Opakuje se již po sedmé. Místy byla jeho podstata trochu obměněna. Někteří vzpomenou např. na Encounter at the Crossbones, nebo Party Crashers. 

 

A co Vy a Encounter at the Crossroads? Podělte se o Vaše zajímavé souboje v komentářích níže.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

BarbarTsabo 29.09.2017 10:51

Podarilo se mi vyvolat 2x Ragnarose a prohrat, ale jinak fajn. Vicw se mi libi varianta, kdy se balik zamicha s kartami jine classy...

Jax 29.09.2017 09:24

Vyhrál jsem hned první zápas za Huntera proti Warlockovi ve 2 kole.Soupeř měl pravděpodobně namíchaný úplně nevhodně balík a vzdal to,nebo jen plnil zbytek questu. :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet