Tajemství Stranglethorn Vale

Jsme rádi, že se při procházení ulicemi Stormwindu nebo prašnými cestami Orgrimmaru cítíte jako doma, ale přesto nám to nestačí, chceme víc! Naši umělci se proto ve svém úsilí zaměřili na převedení ikonických krajin Warcraft světa do karetní hry Hearthstone, ve snaze vytvořit dokonalé a všem známé herní prostředí pro vaše duely. Tyto hrací „desky“ neslouží však jen na parádu, jejich tajemství můžete postupně odhalovat ve volných chvílích, kdy si soupeř láme hlavu nad těžkým rozhodnutím. Pojďme se ponořit do tajů zarostlých džunglí Stranglethorn Vale ve stylu Hearthstone!
Naše Stranglethorn Vale deska je navržena tak, aby vyhovovala všem hráčům všech povolání. Celá oblast s sebou přináší jedny z prvních nezapomenutelných okamžiků, na které jste narazili během svých počátečních průniků do tajů světa World of Warcraft. Vzpomínáte si na vaše první setkání s pralesy a křovinami Stranglethornu? Nebo na okamžiky, kdy jste spatřili nedaleko od vás rogunu halící se do stínů? S těmi se můžete sice setkat i v Hearthstone, avšak s jedním podstatným rozdílem – zde na ně budete připraveni!
Na této desce můžete relaxovat v poklidném okolí místního vodopádu tekoucího dolů po skalách nebo se vydat na lov do tábora Hemeta Nesingwaryho. Máte-li rádi dobrodružství, proč neprozkoumáte impozantní rubínové oči zdejší sochy nebo neodhrnete šlahouny zakrývající starověký oblouk? Ale pozor! Nebezpečí číhá za každým rohem… Pro jistotu rozdělejte oheň, ať si udržíte divokou zvěř od těla. Doufáme, že Stranglethorn Vale deska vyvolá nostalgické vzpomínky i ostříleným World of Warcraft hráčům. Rovněž doufáme, že si díky příjemným animacím a hravé interaktivitě vytvoříte na této desce vzpomínky nové! Jděte do toho!


Naposledy upravil/a Bellatrix 19.08.2013 v 22:18:05.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet