Streameři

Stream na HSfan.cz

Všeobecné informace

HSfan.cz je jako držitel statutu Blizzard Fansite a informativní stránka se zaměřením na karetní hru Hearthstone: Heroes of Warcraft, oficiální fan stránkou spadající pod společnost Blizzard Entertainment. HSfan.cz je rovněž největší komunitní stránkou v České republice a na Slovensku a spadá pod organizaci Blizzfan.cz, která slouží jako mateřská stránka zastupující komunitní podporu všech her společnosti Blizzard Entertainment v České republice a na Slovensku. V reakci na podnět fanoušků vedení webu HSfan.cz rozhodlo, že propagování streamu na facebookovém profilu stránky HSfan.cz může být využito maximálně 2x za jeden den a nejpozději po následujících dvou dnech je příspěvek smazán, aby se předešlo situacím, kdy by se na stránce zobrazovaly pouze streamy.

Požadavky:

1) Každý streamer je povinen přidat na svůj stream logo HSfan.cz, případně Blizzfan.cz ve viditelné a čitelné podobě, a mít jej zobrazené po celou dobu streamování. Logo žadateli poskytne vedení webu výhradně a pouze pro účely streamu. 2) Streameři jsou při propagaci streamu povinni hrát karetní hru Hearthstone: Heroes of Warcraft. 3) Žadatel o propagaci streamu musí ve svých streamech vykazovat určitou kvalitu, kterou před uveřejněním na facebookovém profilu stránky HSfan.cz posoudí naši redaktoři. 4) Propagování neslouží pro nově začínající streamery. 5) Propagovaný streamer je povinen ctít dobré jméno stránky HSfan.cz, jakož i redaktorů a vedení webu, nejen ve svých streamech, ale také v rámci svého působení v české a slovenské herní komunitě. 6) Propagovaný streamer je povinen napomáhat svými streamy rozvoji české i slovenské komunity, ve svých streamech dbát na základy slušného chování a jednat s diváky a komunitou v rámci obecných pravidel a protokolů etikety.

Nabízíme

1) Propagování streamu maximálně 1-2x za týden na facebook stránce čítající přes 7000 like. 2) Odkaz na stream umístěný na viditelném místě na webu HSfan.cz. Redaktoři stránky HSfan.cz mohou propagovaný stream kdykoli odebrat z facebookového profilu stránky či ze stránek samotných bez předchozího upozornění a bez náhrady. Vyhrazují si rovněž právo na okamžité ukončení spolupráce s propagovaným streamerem, například při porušení výše stanovených požadavků. Umísťování streamů na stránku HSfan.cz a příslušnou facebookovou stránku, jakož i rozhodnutí o počtu uveřejněných streamů daného žadatele a časovém rozložení propagace, podléhá rozhodnutí redaktorů a vedení webu a nelze jej jakkoli vymáhat či ovlivnit třetí stranou. HSfan.cz si vyhrazuje právo na změnu výše uvedených podmínek a pravidel, o jejichž změně bude informovat na webu HSfan.cz. Redaktoři a vedení webu HSfan.cz nejsou povinni neúspěšným zájemcům o propagaci streamu sdělovat své důvody, které vedly k zamítnutí daného streamera. HSfan.cz si vyhrazuje právo program na propagaci streamů kdykoli ukončit bez náhrady a předchozího informování. Pokud máte zájem o přidání streamu na naše stránky, kontaktujte nás: redakce@hearthstone.cz

Naposledy upravil/a Jerryky 27.04.2014 v 11:39:24.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet