Soutěž o tričko s Gamlery!

Máte rádi karetní hru Hearthstone? Chtěli byste nějaké oblečení s touto tématikou a dát tak najevo světu, že právě vy jste fanouškem? Pokud ano, připravili jsme si pro vás společně s Gamlery soutěž o triko Hearthstone! Je velké, je hebké, je krásné a všichni vám ho budou závidět! Navíc k němu dáváme ještě další maličkosti, jako je hopík s logem Hearthstone, propisku, placky HS a Gamlery a další!

Nebojte, je to jednoduché. Stačí odpovědět na tři jednoduché otázky, které naleznete níže v Google formuláři. Poté stačí už jen počkat do čtvrtka, 4. 6. 2015, kdy vyhlásíme vítěze tohoto super trika. Více informací o pravidlech a náhled na ceny níže!

Ceny v soutěži

  • 1. místo - Triko Hearthstone, hopík s logem Hearthstone, přívěsek Hearthstone, přívěsek Assassin's Creed, placka Gamlery
  • 2. místo - Hopík s logem Hearthstone, propiska Blizzard, přívěsek Hearthstone, přívěsek Assassin's Creed, placka Gamlery
  • 3. místo - Placka Hearthstone, přívěsek Hearthstone, přívěsek Assassin's Creed, placka Gamlery

 

Pravidla

  • Musíte být registrováni na hearthstone.cz, wowfan.cz, heroesfan.cz nebo overwatch.cz. Váš email se musí shodovat s vaším účtem zde na stránkách.
  • Musíte odpovědět správně na otázky.
  • Své odpovědi můžete vyplňovat do 3. 6. 2015 23:59!
  • Vyhodnocení a losování proběhne co nejdříve poté.

Jakékoliv dotazy pište do komentářů nebo na email: thejerryky@gmail.com

 

Partneři



Naposledy upravil/a Jerryky 11.06.2015 v 07:48:51.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ghork7 21.06.2015 06:35

Virty
Zdravím, chcel by som sa opýtať kedy bude vyhodnotenie súťaže ? ... Pretože som si ho ešte nikde nevšimol tak neviem, či už bolo alebo nie... Vďaka za odpoveď.
Vyhodnocení již proběhlo zde: http://hsfan.tiscali.cz/novinky/vyhodnoceni-souteze-s-gamlery/1/

Virty 06.06.2015 22:20

Zdravím, chcel by som sa opýtať kedy bude vyhodnotenie súťaže ? ... Pretože som si ho ešte nikde nevšimol tak neviem, či už bolo alebo nie... Vďaka za odpoveď.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet