SkillCraft Tournament

Víte, co vznikne, když spojíte dohromady Skillzone a LanCraft? SkillCraft! V měsíci květnu a červnu se odehrají 2 kvalifikační turnaje v pražském herním klubu SkillZone, ze kterých nejlepší hráči postoupí na LAN finále na LanCraftu. Zdá se vám to moc obyč? Tak čtěte dále... Za podpory BlizzFan.cz vám SkillZone přináší první sérii LAN turnajů o finanční výhry! Celá série je zaměřena na menší počet hráčů, kde bude kladen velký důraz na kvalitu zápasů s maximální minimalizací náhodného faktoru. Pokud tedy vyhlížíte turnaje, kde bude více rozhodovat váš skill, čtěte dále! V první části soutěže čekají na hráče 2 kvalifikační turnaje. Oba se odehrají v pražském herním klubu Skillzone (ulice Orebitská 630/4, Praha). Maximální kapacita v každém turnaji je 20 hráčů.

Data turnajů:

Formát kvalifikací:

  • 1. kolo: 4 skupiny po 5 hráčích, 2 nejlepší z každé skupiny postupují do 2. kola
  • 2. kolo: 2 skupiny po 4 hráčích, 2 nejlepší z každé skupiny postupují na finále na LanCraftu

Pravidla zápasů:

Před každým zápasem hráči nahlásí adminovi 3 balíčky, které mohou v duelu použít. Vítěz první hry si ponechává balíček i hrdinu do další hry. Poražený hráč si do další hry bere jeden z nepoužitých balíčků. Vítězem se stává hráč, který jako první 2x vyhraje.

Vstupné na kvalifikace:

  • 200 Kč
Z každé kvalifikace postoupí 4 nejlepší hráči na LanCraft Summer, kde si zahrají speciální turnaj o 5.000 Kč. Výhry platí při plném zaplnění kvalifikací.

Výhry v kvalificích:

V kvalifikacích budou hráči hrát o trička, která věnovala firma GAMLERY

Registrace:

Registrace probíhají na e-mail jump@lancraft.cz. V e-mailu uveďte:
  • Odkaz na svůj profil na PLAYzone
  • Svoje Game.ID z battle.netu
  • Jméno a příjmení
  • Datum kvalifikace, na kterou se registrujete
V odpovědi vám bude posláno č. účtu, na uhrazení hráči mají 2 dny. Pak bude jejich slot nabídnut náhradníkovi. Vstupné je možné uhradit i přímo v herně. V případě nezaplnění všech slotů před začátkem turnaje bude možná registrace přímo ve Skillzone.

Obecná pravidla:

Kvalifikací se mohou účastnit pouze hráči, kteří budou přítomní v herním klubu SkillZone Je zakázáno radit dalším hráčům během her. Porušení tohoto pravidle může vést ke zkontumování hry ve prospěch soupeře či vyloučení z turnaje. Pokud jeden z hráčů dostane Disconnect, hra mu umožní se vrátit do hry do 1 minuty. Pokud to hráče nestihne, rozhoduje o výsledku admin.

MČR bodování:

  • 1. místo v poslední skupině: 20 bodů
  • 2. místo v poslední skupině: 15 bodů
  • 3. místo v poslední skupině: 10 bodů
  • 4. místo v poslední skupině: 5 bodů


Naposledy upravil/a Kinedryl 01.05.2014 v 18:16:26.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Dav6 30.04.2014 22:22

Svoje Game.ID z battle.netu
Nebylo by méně matoucí a jednoduší napsat BattleTag?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet