Shrnutí PAX East, rozhovor s vývojáři – Adventure Mode,…

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Eric Dodds & Jason Chayes zdroj

Adventure Mode

  • Adventure mode Vás zavede do bojů proti bossům ovládaných umělou inteligencí. - Každý souboj je unikátní výzvou. - Poražení bosse Vám přinese novou kartu použitelnou ve Vašich deccích.
  • Celkem je pět křídel, které se budou otevírat v průběhu jednoho měsíce. - Arachnid quarter se otevře první víkend. - Construct quarter se otevře čtvrtý víkend. - Poražení všech čtyř primárních křídel odemkne páté křídlo, které obsahuje dva bosse (Sapphiron a Kel'thuzad). - Každé z primárních křídel musí být zakoupeno zvlášť. Cena v goldech a reálných penězích ještě není nastavená.
  • Vývojáři přemýšleli o zavedení další „schopnosti“ (Taunt, Battlecry, Windfury, …), ale raději se rozhodli pro vytváření karet okolo Deathrattle, s kterým se budeme v Adventure hodně potkávat.
  • Nové karty by měly zamíchat metou a přinést nové decky. Curse of Naxxramas má vyjít těsně po oficiálním vydání hry na iPad.
  • Vývojáři míní, že 30 nových karet je vhodné množství, není to příliš, aby noví hráči nebyli přehlcení, a zároveň dá starším hráčů nové triky.
  • Heiganova hero power, Eruption, vždy zaměří miniona, který je nejvíce nalevo na Vaší straně boardu.
  • Stále se neví, jak zlaté verze adventure karet budou odemykány
Budoucí plány
  • Spectator mode bude. Více informací později.
  • Vývojáři neplánují přidávat legendární karty, které by nebyly miniony (spelly, zbraně).
  • Neutrální zbraně také nejsou na seznamu. Chtějí, aby classy byly podobné WoW classám.
  • Teď, když již hra není v betě, je lepší dát hráčům nové prostředky, jak se vypořádat s určitými kartami, než upravovat existující karty.
  • Další „rodiny“ minionů rozhodně budou. Více Murloců, více Pirátů.
  • Vývojáři si myslí, že hrát arena / draft mode mimo arenu by bylo super zábavné a cool. Ale né v nejbližší době, jsou důležitější věci.
  • Zároveň by bylo skvělé mít automatický in-game turnaje, ale opět další věcí mají přednost.
  • Neplánuje se žádný testovací realm pro Hearthstone.

Rád bych se u některých bodů pozastavil a okomentoval je z hlediska hráče, který se snaží hrát kompetitivně, účastní se turnajů a sleduje metu: Adventure Mode je super, u něj nemám co vytknout. Jakožto hráč WoW již z dob vanilly je pro mě Naxxramas pojem. Ve své době téměř nepřekonatelný raid, který Blizzard musel použít v dalším datadisku, aby si jeho obsah užila větší část komunity, byl ve vanille opravdu jen pro hrstku vyvolených. Nezapomenutelné je Naxxramas video. Ale přejděme k druhé části – plány do budoucna. Spectator mode, skvělý! To je přesně to, co hra potřebuje. Její boom je obrovský, dokonce i na poli esports, spectator mode ulehčí její zprostředkování divákům. Co mě ale zarazilo, je zmínka o NEUPRAVOVÁNÍ stávajících karet. Osobně si myslím, že hra je ve fázi, kde by se jí nějaký balance patch hodil – ano, koukám na tebe Huntere, konkrétně Unleash the Hounds.

Naposledy upravil/a Kinedryl 15.04.2014 v 11:48:42.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lunchbox 15.04.2014 00:38

Blizzard se bohužel už dříve vyjádřil, že po vydání neplánuje zasahovat do stávajících karet. A jak je vidět, zatím to nevypadá, že by měli chuť tento plán nějak změnit.Stejná situace už nějakou dobu panuje u Starcraftu. Blizzard nemá zájem cokoliv zásadnějšího na hře měnit, protože se bojí, že by si kvůli tomu mohli proti sobě poštvat část komunity (tedy tu neterranskou část). Díky tomu hra stagnuje, progamingová scéna pomalu umírá a změna je v nedohlednu.Hearthstone má výhodu, že nové karty dozajista balancováním zamíchají, tak snad to bude stačit.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet