Rozhovor s Václavem Vlachem z Team Moops

  moops    team moops    esport   

Na začátku dubna přišla zpráva o založení nového multigaming e-sportového týmu - Team Moops. Na tom by nebylo vcelku až tak nic zvláštního, podobných týmů vzniká a zaniká ročně několik. Ale jako blesk z čistého nebe byla zpráva o obsazení nově vznikající Hearthstone sekce.

Ahoj, můžeš sebe a Mopsí tým představit?

Ahoj, jmenuji se Václav Vlach a jsem zakladatelem Team Moops. Tuto myšlenku jsem měl již dlouho, akorát k tomu nebyla odvaha začít něco nové. Tato sestava mě přesvědčila o tom, že udělat to, bude správný krok. A tak nás tu máte v plné kráse :)

Co tě vedlo k založení nového týmu?

Vedlo mě to, že už mě nebavilo platit peníze za reklamu jiným. Navíc už mě nebavilo dívat se na to, jak to v ČR a SK stojí za prd. Neustále výmluvy, že tu sponzoři nechtějí dávat peníze. Ale dle mého to je neschopnost majitelů organizací. A když už ty organizace jsou schopné, tak chamtivost majitelů. My jsme tu proto, abychom tento názor vyvrátili, jsme tu proto, abychom jako první tým prorazili do Evropy. Bude to neskutečně dlouhá cesta, ale my si za ní půjdeme a nic a nikdo nás nezastaví!

Prvního jste představili Vanika, kývnul na spolupráci rychle?

Vzhledem k projektu, který jsem mu nastínil, tak byl nadšený. Ani já netušil, že jsou tu v Česku pro hráče tak špatně podmínky. Moje nabídka, kterou jsem mu dal, mu udělala obrovskou radost. Sám HS moc nesleduji (ale to se změní, pokud mě to kluci naučí :)). Dal jsem na tip našeho managmentu (tímto zdravím šikovné kluky: Straty, Dalby, Helfix, Daniel).

Jak se vám povedlo zlanařit Faeliho? Z našich zdrojů víme, že měl více nabídek.

Na Faeliho jsem dostal vyloženě tip. Sešli jsme se na Team Speak, představil jsem mu náš projekt a během pár minut byla oboustranná spokojenost. Jak se nám to podařilo? To zůstane tajemstvím :)

Kolik lidí bude mít HS sekce? Prozradíte další jména?

HS sekce bude mít 4 až 5 členů. Na další jména si počkejte na naši FB Fanpage Team Moops. Již brzy je představím. Prozradím vám však to, že již nyní jsou kluci 4.

Jaké máte ambice?

Ambice máme jen ty nejvyšší. Chci, aby se kluci pravidelně účastnili světových turnajů.

Jaké jsou vaše plány, co se týče HS, na příští půl rok?

Co vím, tak kluci, kteří se kvalifikují, pojedou do Vegas. Což se zatím povedlo Vanikovi a Faelimu. Pak nejlepší akce v ČR a SK. A samozřejmě cokoliv většího, kde se bude hrát. Chci, aby kluci byli aktivní, jak jen to půjde.

Na scéně jste noví a zatím jsme si nevšimli větších partnerů. Nabízí se účast na zahraničních turnajích. Jak budete výlety do světa financovat?

Na financování máme vlastní zdroje a dobře si budu vybírat partnery. Možná to bude znít trošku povrchně, ale jestliže to má být tým evropské úrovně, musí k nám tak partneři přistupovat. Spolupráce musí být oboustranně výhodná. S nějakými partnery již jednám a věřím, že v brzké době je budeme odhalovat.

Kluci budou dostávat plat, nebo se stále budou muset spoléhat na vlastní zdroje?

Jak kdo, ale většina hráčů u nás má plat.

Zatím nemáte webové stránky. Chystáte je, nebo budete pouze na Facebooku?

Stránky určitě budou. Jen jsme čekali na logo, které jsem dodělal dnes. Bude Facebook, YouTube kanál a Twitter. Vše je v začátku, tak buďte prosím trpěliví. Nejvíce informací teď naleznete hlavně na Facebooku.

ua98r48ds7_195a21a10e37cac23dfe641cab63d306f2b87179_1554705180_0816.png

Na jakých sociálních sítích vás můžeme najít?

Jak již bylo několikrát zmíněno, jsme na Facebooku. A také máme Instagram.

Chtěl bys něco vzkázat čtenářům?

Chtěl bych vzkázat všem, co nám fandí, že jim moc děkujeme. Budeme se snažit, abychom dosahovali ve všech sekcích Týmu Moops co nejlepších výsledků. A hlavně chci vzkázat: Když vás někdo bude neustále přesvědčovat o něčem, že to nejde, nevykašlete se na to, udělejte dvakrát tolik proto, abyste ho přesvědčili o opaku. Není na světě žádná situace, která by nikdy neměla řešení! Vše má řešení, jen někdy nemusí být příjemné. Navštivte náš Facebook, fanděte nám, mějte se rádi a držte při sobě! Díky!

Děkujeme za rozhovor a hodně štěstí!


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet