Rozhovor s hráčem RDU z týmu Nihilum

Možná je ještě mladý a nevyzrálý, ale nikdo mu nezapře, že patří mezi nejlepší hráče HS vůbec. Minulý rok tento fakt dokazoval na mnoha turnajích, kde si svojí pozici mezi nejlepšími hráči světa pojistil. Byla tedy jen otázka času, než RDU poskytne pro nějaký web rozhovor, jehož českou verzi si můžete přečíst níže.

2p: Můžeš nám prosím říct, jak si se ke hraní Hearthstonu dostal a co vše si musel podstoupit, než jsi se stal profesionálním hráčem?

RDU: Hearthstone jsem začal hrát jen tak pro zábavu, jelikož všichni přátelé kolem mě ho hráli též. Hned poté jsem skončil mezi třemi nejlepšími hráči na Dreamhacku v Bukurešti, což byl můj první milník na cestě k profesionální kariéře.

2p: Novinky o vašem novém týmu jsou vzrušující! Co tě přimělo přidat se právě k týmu Nihilum a co od vác můžeme očekávat?

RDU: Nihilum je tým, který má pro tuto sezónu velké plány a očekávání, přičemž doufáme, že se nám pár z nich podaří v tomto roce uskutečnit.

2p: Co považuješ za své největší úspěchy v tvé dosavadní kariéře?

RDU: Vítěztví v mnoha turnajích a samozřejmě také dobu, v které jsem byl považován za nejlepšího hráče na světě. Každopádně vím, že jsem nehrál tak, jak bych chtěl a v roce 2015 se hodlám vrátit ještě silnější.

2p: Jsi jeden z nejmladších profesionálních hráčů. Ovlivňoval tě tento fakt nějakým způsobem během turnajů?

RDU: Nemyslím si, že záleží na věku, když jde hrát hru, jakou je právě Hearthstone, takže ani ne.

2p: Na jaký moment z turnajů rád vzpomínáš?

RDU: Jako hráč HS mám spoustu užasných zážitků, ale pyšný jsem prakticky na vše, co se mi v roce 2014 povedlo.

2p: Jaká karta z GvG je podle tebe nadhodnocená?

RDU: Myslím, že před vydáním byl velmi přehodnocený Malorne, ale prakticky každá karta, kterou teď zahraješ, vypadá dost vyrovnaně.

2p: Jaká karta je podle tebe na druhou stranu nedodělaná?

RDU: Bezpochyby Doctor Boom.

2p: Co by HS podle tebe potřeboval, aby se stal ještě lepší hrou?

RDU: Určitě větší počet expanzí, která však nebudou obsahovat karty, přiklánějící se k náhodě, přičemž by se hodilo pár současných karet trochu pozměnit. Dále by se Blizzard měl rozhodně zaměřit na vylepšení ranked systému a přidat více slotů pro nové balíčky.

Jestli vás RDU nějakým způsobem nadchl, můžete ho sledovat na jeho twitch kanále (twitch.tv/radu_hs), kde pravidelně streamuje.

 



Naposledy upravil/a Kinedryl 22.01.2015 v 20:21:56.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

GoonVe
Lukáš Ondrovčák

GoonVe je autorem 6 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

lojza 22.01.2015 18:41

To by me zajímalo, co se mu na DR. Boomovi nelibi:-)V control wariorovi to pouzivam a mam z te karty jen dobre pocity

sheva 22.01.2015 09:53

Predne, nechci hnidopisit, jsem rad, ze tady konecne pribyvaji clanky Ale konstruktivni kritika je to co nas dela lepsimi, ze .. chtelo by to trochu zapracovat na anglictine, nemyslim, ze most broken card by se muselo prekladat jako nedodalana (vlastne by se to nemuselo vubec prekladat ). Jinak diky!

shevo777 22.01.2015 08:51

dobrá praca..takisto rubrika zahranićný streameri ...troška sklamaný som z meta report ktorý nevidím pravidelne :/ ..a chcel by som sa spýtať nejaký článok ohľadom cfatingu legendáriek atď?? ...predsa len pre f2p hráčov by bola veľká pomoc

wozap154 21.01.2015 18:05

Wow super práce ! Líbí se mi směr jakým se web ubírá, hrozně rád si podobné články jako tento (streameři) přečtu ! Díky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet