Rise of Shadows - Odhalení karet #4

  Rise of Shadows    Card Reveal   

Podíváme na dalších 10 z 135 karet.

Nine Lives

Toto je karta, která zajistila Deathrattle Hunterovi místo na Standartu. S efektem této karty můžete spustit 3 Deathrattle efekty jednoho miniona. Po zahrání této karty se vám objeví (Discover) 3 spojenečtí Deathrattle minioni, kteří tuto hru zemřeli, po vybrání miniona se znovu spustí jeho efekt a opět vám přistane na ruku.

Underbelly Fence

A zde se můžete podívat na kartu, kterou chcete hrát jenom v 8/9 zápasů, ten 9 je Rogue mirror match. Jenom, abychom si udělali malou představu o tom, jak je tato karta ve své nejsilnější verzi výhodná. Představte si River Crocolisk, dejte na něj Mark of the Lotus a ještě k tomu Charge.

Aranasi Broodmother

Tato karta vyšla 1.4. a Blizzard ji stále nestáhl jako špatný aprílový žert, zdá se, že s tím budeme muset nějak pracovat. Se staty 4/6 a cenou 6 many toho nejde moc vymyslet. Zachraňuje to jenom fakt, že při líznutí se vyléčíte o 4 životy a že má taunt. Asi by se s touto kartou dalo něco vyplodit za pomocí Plot Twist.

Dimensional Ripper

Tato karta pro Warriory vám za 10 many přichystá 2 kopie miniona z vašeho decku přímo na váš stůl. Díky random efekt je ceně karty je prostě pomalá a nestabilní.

Shimmerfly

 

Tahle karta má hned několik výhod, stojí 1 manu, má dobrý efekt, je beast a je neskutečně roztomilá. Po své smrti vám na ruku přidá náhodný Hunter spell. S touto kartou jistě neprohloupíte.

Exotic Mountseller

 

 

Kdo z vás někdy hrál WoW a navštívil Dalaran jistě potkal tuto ženu, která prodává všelijaké mounty (včetně mounta pomocí kterého můžete opravit svou zbroj). Nyní se dostala do Hearthstone a stojí 7 many. Za tuto cenu vám poskytne 5/8 tělo a efekt: Po vycastění spellu vyvolej náhodné zvíře (Beast) za 3 many.

Conjurer's Calling 

 

 

Tento Twinspell pro Mágy možná zvládne použít některé vejce a použít je k něčemu dobrému. Za 3 many zničí miniona a vyvolá 2 miniony stejné ceny, aby jej nahradil. Toto jde skvěle kombinaci s novou legendárkou Khadgar.

Call to Adventure

Spell pro Paladiny, který si prostě říká o použití s Immortal Prelate. Toto vám lízne nejlevnějšího miniona a dá mu +2/+2. Tohle vypadá jako skvělá náhrada za buffy, které již rotují.

 

Big Bad Archmage

Bratránek bosse z One night in Kharazan se přišel podívat do Dalaranu. Stojí 10 many, má 6/6 a na konci každého kola vyvolá náhodného miniona za 6 many. Opět si to říká o Khadgara.

Desperate Measures

Na použití této karty už musíte být, jak název napovídá opravdu zoufalí. Tato karta se asi vleze do Dragon Paladina a to říkám jen z důvodu, že je to Twinspell, takže ušetříte místo. Jinak jde o nic moc kartu.

 

Jak se vám líbí tyto karty? Která je nejlepší?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet