Rise of Shadows - Odhalení karet #1

  Rise of Shadows    Hearthstone   

Během minulého týdne jsme se dočkali odhalení celkově 10 karet včetně 4 legendárek. Pojďme se na ně podívat.

EVIL Miscreant

Začneme lehce. 1/5 common minion pro Rogue za 3 many, který má Combo: Přidej dva náhodné Lackey do tvé ruky. Co se týče síly této karty, tak to je těžké odhadnout takhle na začátku celého odhalování.

Spellward Jeweler

Další dnešní kartou je 3/4 rare minion za 3 many pro všechny classy, který má Battlecry: Tvůj hrdina nebude zaměřitelný do dalšího kola spelly a Hero Powers. Karta vypadá dobře a určitě ušetří trochu toho poškození vašemu hrdinovi.

The Forests Aid

Máme tu rare Twinspell pro Druidy za 8 many, který vyvolá 5 2/2 Treantů. Určitě jde o skvělý způsob jak dosáhnout přítomnosti na herní ploše, ale bojím se, že tou dobou už na stole budou ležet lepší karty.

Forbidden Words

Další v pořadí je rare spell pro Priesty, který se opět naklání trochu blíže Voidu. Stojí 0 many a spotřenbuje všechnu vaší manu, aby zničil miniona s útokem, který je roven nebo menší než počet vašich mana krystalů. Priestům to přidává další možnost, jak se zbavit silných minionů a možná se začnou objevovat více a více Control Priesti.

Togwaggle’s Scheme

 

Jednou z nejzajímavějších dnešních karet je rare spell pro Rogue za 1 manu, který se vylepší každé kolo a v základu má efekt: Vyber si miniona a zamíchej si do balíku 1 jeho kopii. Takže se dosti dobře může stát, že místo protivníka se 30 kartami v balíku budete hrát proti protivníkovi s 50 kartami.

Hagatha’s Scheme

Poslední dnešní rare spell stojí 5 many a dá 1 poškození do všech minionů. Je určen pro Shamany a dává jim možnost board clearu bez Overloadu, což je jistě vítané.

Chef Nomi

První dnešní legendárka je neutrální a stojí 7 many a má 6/6. Přináší také Battlecry: Pokud je tvůj deck prázdný vyvolej šest 6/6 Greasefire Elementals. Efekt je jistě silný a určitě pomůže vyhrát několik zdánlivě prohraných her.

Kalecgos

Další legendárkou je 4/12 drak za 10 many, který způsobí, že váš první spell v každém kole stojí 0 many a má Battlecry: Objev (Discover) spell. Tato karta může být silná pokud se jí povede přežít první kolo.

Swampqueen Hagatha

Předposlední legendárka má 5/5, stojí 7 many a má Battlecry: Přidej do tvé ruky 5/5 Horror. Nauč ho 2 shaman spelly. Abyste pochopili, jak to vlastně funguje. Po zahrání Hagathy vyberete 2 spelly z discover menu (budete vybírat dvakrát to znamená 2 karty ze 6) a tyto spelly bude mít Horror. Po té co zahrajete Horror můžete dokonce vybrat cíle, na které tyto spelly dáte. Skvělé, že?

Arch-Villain Rafaam

Poslední dnešní kartou je starý známy jediný a legendární Arch-Villain Rafaam, který je pro Warlocky, stojí 7 many a má 7/8 společně s Taunt a Battlecry: Nahraď karty ve tvé ruce a tvém balíčku legendárními miniony. Tato karta bude spíše zábavná než silná, ale i tak, je to přece Rafaam, ne?

 

Co si o těchto kartách myslíte? Jaké decky očekáváte, že budou silné v nové metě?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet