Rastakhan’s Rumble - První card reveal stream

  Card Reveal    Stream   

Včera se odehrál první stream, který odstartoval card reveal pro novou expanzi. Bylo zde oznámeno celkově 9 karet, tak se na ně pojďme podívat!

Gurubashi Chicken

Další kuře! Nyní stojí 1 manu, má 1/1 a používá novou mechaniku Overkill: Získej +5 k útoku. Nejsem si jistý, zda karta vůbec najde použití, ale její artwork je prostě geniální.

Daring Fire-Eater

1/1 minion pro Mágy za 1 manu, který má Battlecry: Tvá další Hero Power toto kolo dá o dvě více poškození. Karta je lichá, takže si myslím, že určitě najde své uplatnění v Odd mágovi.

Ironhide Direhorn

Jde o 7/7 miniona za 7 many pro Druidy, který má Overkill: Vyvolej 5/5 Ironhide Runt. Karta by jistě mohla být zajímavá, ale chce to odhalit trochu více karet, abychom si mohli být jistí.

Waterboy

První rare kartou je 2/1 minion za 2 many, který má Battlecry: Tvá Hero Power toto kolo stojí 0 many. Karta si jistě své využití najde, možná právě v kombinaci s Daring Fire-Eater

Spirit of the Dragonhawk

Další spirit karta, tentokráte pro Mágy. Má 0/3, stojí 2 many a Stealth do prvního kola, také způsobuje, že po celou dobu, kdy je na hrací ploše vaše Hero Power zasahuje i miniony vedle původního cíle.

A New Challenger...

Epický spell pro Paladiny za 7 many, který Objeví (Discorver) miniona, který stojí 6 many a vyvolá ho s Tauntem a Divine Shield. Uvidíme, jaké karty se ještě objeví, ale myslím si, že tato karta by mohla být velmi dobrá.

Oondasta

Neutrální legendárka, která má 7/7 Rush a stojí 9 many. Má Overkill efekt, který způsobí, že vyvoláte Beasta ze své ruky. Karta je silná, ale hlavní použití vidím hlavně v Hunter decích, kde je spousta interakcí s Beasty.

Jan'alai, the Dragonhawk

Legendární kartou pro Mágy je 4/4 Beast za 7 many, který má Battlecry: Pokud vaše Hero Power způsobila 8 poškození během této hry, vyvolej Ragnaros the Firelord. Rozhodně silná karta a opět je lichá, takže si myslím, že Odd Mage bude mít v Deck Listu pár změn.

Zentimo

Poslední dnešní kartou je 1/3 legendární minion pro Shamany za 3 many, který způsobí, že po celou dobu, kdy je na stole vaše Spelly zasahují i vedlejší cíle.

 

To je pro dnešek vše. Jak se vám líbí nové legendárky?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sarder 20.11.2018 08:04

Nemáte chybu pri Ironhide Direhorn? Nemá to byť pre druida?

WitekCZ 20.11.2018 12:17

Ahoj, předal jsem tvůj vzkaz Frýdlovi, koukne na to

Šéfredaktor Hearthstone.cz

Frýdl 20.11.2018 16:45

Ahoj, díky za zprávu Vše už je, jak má být

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet