Rastakhan’s Rumble - Nová neutrální legendárka

  Card Reveal   

Zatím jsme se dočkali oznámení 3 nových karet a včetně nové neutrální legendárky. Pojďme si je prohlédnout.

 

Arcanosaur

První kartou je dnes 3/3 minion pro Mágy, který stojí 6 many a má Battlecry: Pokud jsi minulé kolo zahrál elementála, dej 3 poškození do všech ostatních minionů. Popravdě u této karty nevidím skoro žádné využití vzhledem k její ceně, ale možná se bude dát použít v kombinaci s Frost Lich Jainou.

 

 

 

Spirit of the Raptor

Další dnešní kartou je další Spirit karta. Stojí 1 manu a jako každý spirit má během první kola, co je na stole Stealth. Má 0/3 a během celé doby co je na stole poskytuje efekt: Pokud tvůj hrdina zabije útokem miniona, lízni si kartu. (Útokem jako Hero Power) Karta se zatím nezdá moc dobrá, ale stále čekáme na Loa kartu pro druidy, která to pravděpodobně udělá o trochu lepší, než se teď jeví.

 

 

 

Griftah

Poslední kartou je 4/5 legendární minion za 4 many,  který objeví (Discover) 2 karty a 1 z nich dá náhodně vašemu nepříteli. Tady si nebudeme nic nalhávat, tahle karta je naprosto otřesná...

 

 

Jak se vám zatím karty líbí? Pokusíte se nějak uhrát novou legendárku? 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Mortenegra 23.11.2018 20:17

Myslím, že mám vítěze soutěže "nejvíc nejhorší legenda nové expanze"...

Thomas 24.11.2018 08:40

Nesouhlasím, má normální staty a silný efekt. Navíc obecně člověk bude hledat karty lepší pro gameplay na vaší straně a nehodící se oponentovy. Uvidí se :-)

Mortenegra 25.11.2018 21:41

@Thomas Tak to jsem rád, že to někdo nevidí tak negativně. Zatím zveřejněné legendy se mi fakt líbí, ale tahle mě prostě nezaujala (takže ji očekávám v desátém otevřeném balíku)

Sabejno 26.11.2018 21:03

Myslím si, že kdyby ta karta měla emoce, cítí se asi nějak takhle.
https://media.giphy.com/media/JR4rM30VskIAo/giphy.gif

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet