Prvákům se na průmyslovce dařilo

Čtvrtek byl dnem druhého turnaje aktuální sezóny HTSS. Dějištěm bojů v Hearthstone byla Střední průmyslová škola, na které se sešlo 39 studentů, mezi kterými nechyběli nejlepší hráči z loňského roku, ale ani čerství nováčci z prvních ročníků. 

Na turnaj se dostavilo 2x více hráčů než v minulé sezóně. Počítačová učebna tedy takříkajíc přetékala ve švech. Všech 20 počítačů bylo obsazeno, stejně jako soutěžní Fujitsu notebooky, a ke slovu se dostali i hráči se svými vlastními notebooky a tablety. 

Turnaj měl opět podobu 8 základních skupin, ve kterých bylo po 4 - 5 hráčích. Po vzájemných bojích z každé skupiny postoupili 2 nejlepší hráči do play-off. Z vyřazovacích bojů o 16 hráčích se po 4 hodinách trvání turnaje probojovali do semifinále 4 nejlepší hráči. Obhájce loňského 1. místa z průmky Petr Fogl, dále pak Jiří Poláček ze 3. ročníku a ve druhém semifinálovém zápase proti sobě hráli 2 hráči z prvních ročníků. Z tohoto souboje se do finále probojoval vítězně Tomáš Kropáček.
Finále pak už v poklidném duchu proběhlo mezi Petrem a Tomášem, kteří oba měli postup na okresní finále jistý. Petr, který dle svých slov před turnajem v takový úspěch nevěřil, ve finále dokázal zvítězit 2-1.

Vítězové prvního turnaje letošní HTSS sezóny na Střední průmyslové škole v České Lípě:



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 29.12.2015 v 23:20:11.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet