Premier ANHL - Preview 4. týdne

//pic/loga/anhl_logo

Je čas na již čtvrté kolo Premier ANHL a my vám opět přinášíme preview nadcházejících zápasů. Po třech týdnech hraní si jistě budou mentoRisen a Esosek chtít udržet dosavadní neporazitelnost, Mirrari a jckl naopak budou bojovat o svá první vítězství. Stream začíná jako již tradičně dnes od 18 hodin!

Stream: www.twitch.tv/the_nest
  

 

CzechCloud vs Silhan

Vzhledem k tomu, že má tým eSuba v této lize hned pětinásobné zastoupení, je obvyklé, že se musejí někteří spoluhráči utkat mezi sebou. Podobný souboj uvidíme tentokrát v podání CzechClouda a Silhana. CzechCloud si minulý týden v dohrávce druhého kola připsal svou první porážku, Silhan zase poprvé odcházel z duelu vítězně, uvidíme tedy, jakou formu si přenesou do tohoto týdne.

Odhad výsledku podle Blama (autor článku):

Ještě před týdnem bych pravděpodovně favorizoval CzechClouda, ale Silhan i po dvou porážkách ukázal, že s ním stále musíme počítat, a poradil si s do té doby neporaženým Killjadeinem. Proto si tentokrát troufnu tipnout jako vítěze Silhana poměrem 2:1.  

VanillaTitan vs jckl

Tato dvojice bude velmi zajímavá. VanillaTitan si před týdnem připsal hned dvě vítězství, když nejprve zvládl dohrávku proti CzechCloudovi a následně porazil i H3llscreamGGa, jckl naopak i nadále marně čeká na první bodíky do ligové tabulky. Podaří se mu je získat tentokrát, nebo bude i nadále muset na vítězství čekat?

Odhad výsledku podle Blama:

Řekl bych, že průběh bude poměrně jasný. Jckl si sice uhraje svou tradiční jednu výhru, jako koneckonců vždy, na celkové vítězství to ale stačit nebude a VanillaTitan si tak odnese triumf 2:1.

Killjadein vs Alesh

Killjadein proplouval ligou až do předchozího týdne bez zaváhání, narazil ovšem na Silhana, který mu jeho neporazitelnost vzal. Alesh naopak sice zvítězil v prvním kole, od té doby však tápe a vůbec se mu nedaří. Právě on by jistě rád konečně znovu ukázal, že patří mezi nejužší českou špičku, bude to ovšem již tentokrát proti silnému Killjadeinovi?

Odhad výsledku podle Blama:

Alesh je pro mě dosud největším zklamáním v turnaji a myslím, že jeho výsledky neodpovídají jeho schopnostem. Dříve nebo později se jistě zvedne, a já sázím na to, že to bude již tento týden. Proto věřím, že Alesh zvítězí 2:1.

mentoRisen vs Mirrari

Ve 4. kole uvidíme také souboj prvního hráče s posledním. MentoRisen hraje ve skvělé formě a dosud ani jednou nezaváhal, Mirrari zase nedokázal zvítězit ani jednou a nachází se na samotném chvostu tabulky. Rád by se výhrou vrátil do hry o vyšší umístění, tentokrát mu ovšem v cestě stojí velmi silný soupeř a pokud bude chtít mentoRisena porazit, bude muset předvést to nejlepší, co v něm je.

Odhad výsledku podle Blama:

Mirrari sice výhru potřebuje jako sůl, ale nevěřím, že by ji dokázal vybojovat zrovna proti mentoRisenovi. Nemyslím si, že by zrovna v tomto kole měla jeho série skončit, a tipuji, že zápas snadno ovládne a vyhraje 2:0.

H3llscreamGG vs Esosek

Pátý duel čtvrtého kola obstarají H3llscreamGG a Esosek. Esosek je druhý z dvojice dosud neporažených hráčů a jistě si tento status bude chtít udržet, na druhou stranu ho nečeká vůbec snadný soupeř. H3llscreamGG sice možná nemá momentálně bůhvíjakou formu, o jeho schopnostech však nemůžeme pochybovat. 

Odhad výsledku podle Blama:

H3llscreamGG je na tom podobně jako Alesh. Ani jeden z nich nepředvádí výkony, na které má. Rozhodně jsem ho tipoval na vyšší umístění. Na druhou stranu, řekl bych, že je pouze otázkou, kdy se rozehraje. Esosek má možná smůlu, že na něj narazí zrovna teď, H3llscreamGG musí odčinit prohru 0:2 z minulého týdne a podle mě se mu to povede právě dnes. Zvítězí tedy 2:1.
 



Naposledy upravil/a Kinedryl 30.05.2014 v 12:47:07.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet