Představení Hearthstone Masters

  Hearthstone Masters    Masters    Hearhstone   

Na konci minulého roku oznámil Blizzard, že tvrdě pracuje na posunutí Hearthstone Esportu na novou zábavnější, trvalejší, a hlavně přístupnou úroveň. Nyní jsme se konečně dočkali představení prvních dvou částí tohoto programu, které byly nazvány Hearthstone Masters.

Hearthstone Masters Qualifiers

Masters-qualifiers-logo.png

První, vstupní, částí je kvalifikační soutěž Masters Qualifiers, která je otevřena všem hráčům. Každý týden během Masters Tour kvalifikační sezóny bude Blizzard pořádat asi 30 turnajů, které budou hostovány Battlefy, což umožní hráčům soutěžit v časech, kdy jim to vyhovuje.

 

Výhra v tomto turnaji vám zajistí místo na Masters Tour, který je druhou částí Hearthstone Masters a je popsaný dole. Na rozvrh všech turnajů se můžete podívat zde.

 

To ale není jediná cesta, jak se na Hearthstone Masters Tour dostat. Každý měsíc během Masters Qualifiers Blizzard oznámí nejlepší ranked hráče. Prvních 200 z nich se bude moct zůčastnit Ranked Ladder Qualifiers, které se řídí stejnými pravidly, jako Masters Qualifiers. Toto neplatí pro první 4 hráče, kteří rovnou dostanou pozvánku na Masters Tour.

Hearthstone Masters Tour

Grandmasters.png

Hearthstone Masters Tour už bude mít podobu klasických Hearthstone turnajů, které se odehrávaly předtím. První zastávkou bude americké město Las Vegas, přesněji hotel LINQ a to od 14. června do 16. června. Hrát se bude o neuvěřitelných 250 000$, které se ale mohou ještě zvětšit. Blizzard plánuje speciální in-game balíčky s Esport tématikou. Jejich zakoupením přispějete do prizepoolu těchto soutěží.


Po výletu do Vegas se Masters Tour zastaví i v Asii a Evropě (Na rok 2020 se plánuje o mnoho více míst, kde se budou Masters Tour odehrávat). Místo a časy pro jednotlivé Masters Tour budou oznámeny minimálně 2 týdny předem. Zde se můžete podívat na přibližné rozvrhnutí sezóny:

 

Timeline_Inline.jpg

Hráči mají několik možností, jak se na Masters Tour:

  • Vítězství v online Masters Qualifiers.
  • Umístění v top 4 Ranked Qualifieru
  • Zajištění pozvánky přes licensovaný turnaj třetí strany
  • Dohrání minulých Masters Tour jako jeden z nejlepších
  • Kvalifikace skrze China Gold Series
  • Dokončení roku Havrana (Year of the Raven) se 120 ranked body.

Hearthstone Grandmasters

Grandmasters.png

Poslední součástí jsou Hearthstone Grandmasters. Blizzard ještě není připraven sdělit nějaké informace, ale toto se ještě objeví časem.

 

Přihlásit se na první Hearthstone Qualifiers můžete zde.

 

standardFormat_divider_LW_600x100.png

Hodně štěstí na Hearthstone Qualifiers.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet