Pozvánka na LanCraft Autumn 2014!

Teplé počasí nás opouští, ze stromů padá listí, večery se prodlužují a školáci již začínají chodit do školy, to vše smutně značí blížící se podzim. Ne vše je ale takové, jak se na první pohled zdá, a věřte, že i v tomto ročním období se dá nalézt událost, která rozjasní životy všech hráčů, jejichž srdce prahne po počítačových hrách, kvalitní zábavě, či jen setkávání se s přáteli ve společnosti stejně smýšlejících lidí. LanCraft Autumn 2014 je tady!

LanCraft se uskuteční 19. - 21. 9. 2014 ve Starém Městě u Uherského Hradiště, kde má dlouholetou tradici. Sejdou se zde hráči Counter-Strike GO, League of Legends a také Hearthstone, kteří budou bojovat o titul vítěze podzimního LanCraftu a samozřejmě o velmi důležité body do MČR žebříčku. Na této akci máte totiž poslední možnost zabodovat (a to doslova) a zamíchat kartami v pořadí na klasifikaci na MČR.

Velkou událostí bude také samotné finále MČR klasifikace, které zde proběhne. Nejlepší z nejlepších si to poté rozdají na samotném finále, které proběhne na For Games začátkem října.

Tato akce není jen o hraní her, ale také o dlouhých večerech plných smíchu a vedlejších aktivit, které jsou zde k dispozici všem návštěvníkům a hráčům. Nesmí chybět proslulý SkillZone koutek, kde o zábavu není nouze ani v pozdních večerních hodinách, spousta doprovodných turnajů nebo beach volejbal! K dispozici budou také oblíbené tousty, kterých se za celý LanCraft udělá tolik, že ani obchodníci v okolí nestíhají zásobovat celou akci.

Ačkoliv je Hearthstone mladou hrou, našla si své fanoušky a zastoupení na LanCraftu již podruhé. Poprvé tomu bylo na LanCraft Summer 2014, který probíhal 3. - 6. 7. a ukázal, že základna hráčů je opravdu velká a tak se s ní počítá i tentokrát. Nyní se proto chystá velký turnaj, ve kterém půjde o opravdu hodnotné ceny! Soutěžit o ně budou všichni hráči, kteří zde budou přítomni, a ať už jste profesionální hráči nebo ne, i vy máte šanci probojovat se až do finále! Nebude chybět ani Ixxi z týmu Blizzfan, který bude obhajovat titul vítěze prvního LanCraftu v tomto roce. Zda se mu to podaří, budete moci sledovat na připravovaném streamu.

Registrace na lanpárty naleznete pod tímto odkazem. Oficiální událost pro LanCraft Autumn pak zde. Na stránkách lancraft.cz naleznete veškeré informace jak o hlavním turnaji, tak o doprovodných. Pokud ještě nejste registrováni, učiňte tak co nejdříve, protože čas se krátí a místo dochází!

 

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet