Potencionální hrdivé v novém rozšíření

Před necelými dvěma týdny Blizzard odtajnil prvního alternativního hrdinu, kterého si hráči budou moci zakoupit a nahradit tak "zastaralého" warriora Garroshe. Nejen my se však ptáme: jací budou náhradníci pro zbylých 7 class? V tomto článku rozvineme teorii, která nás snad navede k dalším hrdinům.

Mage

Roli předního mága v Hearthstone již od začátku oponovala lady Jaina Proudmore. Kouzelnice, která se objevila už ve Warcraft 3, je opravdovou ikonou mezi čaroději, ale je tu mnoho dalších postav, jež by mohli nahradit tuto nyní šedovlasou čarodějku (díky moc, Garroshi).
První, kdo mě napadá, je sám legendární Khadgar, který je nedílnou součástí datadisku Warlords of Draenor. Bývalý učedník Medivha disponuje snad ještě větší mocí než Jaina, ale pro hráče neznalé příběh WoW by se mohl jevit jako takzvaný "noname".
Na druhé straně tu máme Kael'Thase. Blood elf dychtící po magii se už objevil nejen jako záporák a hlavní Boss raidu Tempest keep, ale i jako hratelný hrdina v Heroes of the Storm. Hodně hráčů ho tak zná a já osobně doufám v jeho dosazení do Hearthstone do pozice hratelného hrdiny.

Warlock

U tohoto povolání to bude mít Blizzard trochu složitější. Gul'dan je suverénně největší ikonou této classy a představa, že bychom místo něj hráli například za Maghteridona či Kil'Jaedena, je více než úsměvná. Cho'gall je podle mě jasnou volbou. Je to následovník Gul'dana a zároveň předák Shadow Council, což z něj dělá warlocka všech warlocků vedle svého mistra.
Po krátkém průzkumu jsem narazil i na zmínku o jisté postavě jménem Nekros Skullcrusher. Tento ork byl členem Staré Hordy a zároveň věznitelem Alexstraszy za pomoci artefaktu Dragon Soul. Naneštěstí pro něj byl Alexstraszou sežrán za živa.

Druid

Za ochránce přírody jsou ve světě World of Warcraft považováni především Night Elfové, takže by se dalo logicky očekávat přidání například Brolla Bearmantla, který bojoval po boku Valeery a Variana v aréně.  Taureni jsou ale taky zadobře s Matkou přírodou a důkazem může být Hamuul Runetotem. Hamuul je archdruid v Thunder Bluffu, přičemž trénuje nové nadějné druidy a učí je novým schopnostem.

Priest

Podle mého názoru Blizzard udělal menší chybu, když do hry přidal karty Velen a Vol'Jin. Tyto dvě postavy jsou bezesporu symboly a nesporně i jedny z nejvýznamnějších charakterů ve World of Warcraft. Na nového hrdinu tak zbývá například Tyrande Whisperwind (vůdkyně elfů) nebo Archbishop Benedictus (Stormwindský kněz, který se naneštěstí zbláznil z vůle Deathwinga). A přiznejme si, že nakopat někomu zadek s Velenem je daleko lákavější než s Benediktem.

Shaman

U shamana tu vidím jasnou volbu - Drek'thara. Velice slavný náčelník clanu Frostwolf a zároveň otec Thralla. Mohli jsme se s ním potkat ve Warcraft 3 stejně jako s Jainou. Ner'zhul byl také kdysi shamanem, ale později se z něj stal Lich King, a tak, dle mého, nepřipadá ani v úvahu.

Paladin

Paladinové kdysi dávno vzešli z priestů při obraně lidí před nájezdy orků a tak není divu, že většina hrdinů je lidského původu. Uther je jasným příklad čirého dobra společně s Tirionem a dalšími. Jako nového hrdinu bych si přál Yrel, což je Draeneiská paladinka, jež nás provádí Draenorem. Pro svou touhu uchránit své lidi před Iron Horde si zaslouží být vedle Uthera v Hearthstone.  Volbou číslo dvě by byl Bolvar Foldragon, který padl u Wrathgate a následně se z něj stal nový Lich King. (Blizzard by mohl oželet fakt, že je již ve hře jako karta).

Rogue

Tato classa je společně s magem zastoupena "nejvýrazněji". Jména jako Illidan, Edwin a Vanessa VanCleef, Wrathion či Maiew Shadowsong něco připomene snad každému z nás. Jakožto pobočníka Valeery Sanguinar bych zvolil poslední jmenovanou Maiew Shadowsong. Její naprostá posedlost dovést Illidana před zákon je úctyhodná a zároveň je velice uznávanou osobností mezi Elfy, což hraje v její prospěch.

Tento seznam jsem udělal hlavně z osobních pohnutek a rozhodně nikoho nenutím s ním souhlasit. Kdo by se podle vás hodil jako nový hrdina k těm stávajícím?¨

Hunter

V této classe se taktéž moc hrdinů nenachází, ale Blizzard nám před malou chvílí odtajnil obrázek, který naznačuje, že by se jako nová hrdinka ukázala Sylvanas. To je logická volba a navíc pro nás, kteří chtějí vidět například Velena v roli priesta je to velké plus.



Naposledy upravil/a Lakart 10.06.2015 v 18:11:58.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet