Piracle Rogue DeckGuide

Piracle Rogue

Miracle Rogue byla vždy o kvalitním tempu, tuně cyklení vašich karet a následném poskládání smrtícího komba. Ve své podstatě je Piracle Rogue obdobná jako její Miracle předchůdkyně. Piráti však balíku přidávají více tempa a agrese do early game. Soupeře budete stále zabíjet převážně na vaše kombení s Leeroyem a Cold Bloody. Nicméně cest k likvidaci oponenta nabízí tenhle balík několik. Pakliže půjde o match-upy proti controlním a kombo balíkům, budete s touto tempo rogunou v mírné výhodě. Proti aggrům budete potřebovat silný mulligan se spoustou early game karet, které vám pomohou ukočírovat soupeřovu agresi. 
 

Karty:

 

 

Counterfeit Coin:

Přidat Valeeře vlastní Coin se jednoznačně vyplácí. Přece jenom stavíte na Combo kartách, které potřebují v prvé řadě nakopnout.
 

Cold Blood:

Buff pro vaše miniony, který řádně oseká soupeře. Ne vždy musíte spořit tuto kartu až pro finální kombo - k vytvoření tlaku v midgame se také hodí.
 
 
 
 
 

 

Small-Time Buccaneer:

Malý ale velmi otravný pirát, ze kterého díky vaší hero power téměř vždy vytáhnete pořádnou value.
 

Patches:

Legendárka, která dodává všem agresivním balíkům současné mety raketový odpal.
 
 
 
 
 
 
 

 

Gadgetzan Auctioneer:

K Valeeře patří tuna levných spellů, ze kterých čerpají právě aukcionáři. Za každý zahraný spell líznout kartu efektivně protočí celý váš balík.
 

Leeroy:

Finišerr tohoto balíku, který vám umožní v kombinaci s dalšími kartami pohodlně "uburstit" vašeho soupeře.
 
 
 
 
 
 

Replacementy:

Tenhle deck bohužel nemůže postrádat většinu uvedených karet - z legendárek se obejde maximálně bez Xaril, která může být nahrazena druhou Counterfeit Coin či Concealem. Každá další úprava se však projeví na kvalitách balíku.
 

Strategie:

Úvodní mulligan? Hledejte vždy jednoho z vašich pirátů - dva nutně nepotřebujete, ale na tahu 1 chcete do hry vždy pustit Patchese, který vyletí do hry rovnou ze srdce vašeho balíku. Hledejte i Backstab pro kontrolu boardu. Pakliže jste na Coině, popřípadě třímáte Counterfeit Coin - ponechte na ruce i SI:7 Agenta a Edwina. Tyto karty by vám do začátku měly přinést velmi silné tempo, kterým budete postupně ubírat oponentovi životy. V mid-game se opřete o vašeho Aukcionáře, který vám díky tuně levných spellůů naplní ruku a ideálně dohledá vaše smrtící kombo. Leeroy, pár Cold Bloodů a nějé to Eviscerate pak vykoná zbytek práce za vás. 
 

Závěrem:

Piracle Rogue nepatří mezi bezmyšlenkovité agresivní balíky. S touto Valeerou rozhodně budete muset zapojit vaše mozkové závity a popřemýšlet o ideální sekvenci karet, která vám pomůže vyhrát hru. Po pár zápasech by vám však tento tempo deck měl přirůst k srdci. Za jeho tryhard budete po zásluze odměněni extra ranky na ladderu.
 

 



Naposledy upravil/a MrDyDuska 20.12.2016 v 17:18:43.
Tento článek je placenou reklamou

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet