Pawny Rogue DeckGuide

Pawny Rogue

Takzvané Miracle balíky stojí na rychlém prolízání celého obsahu balíku a nalezení těch správných karet, s jejichž pomocí smetete protivníkova hrdinu, než řeknete Gadgetzan. Tuna spellů a právě jeden aukcionář z Gadgetzanu zatočí s obsahem vašeho balíku, co by dup. A aby tahle karetní smršť měla vůbec nějaký smysl - postavte na board malého, ale odvážného Questing Adventurera, který s každou zahranou kartou bude získávat zkušenosti, ale hlavně potřebný +1/+1 boost. Během jednoho kola, budete schopni zcela vyprázdnit a zase zaplnit vaší ruku a navíc solidně nabuffovat vaše potvory. Pak už stačí udělit nějakou tu damage správným směrem - Smorc. A hra je rázem vaše.
 
 

Karty:

 

Questing Adventurer:

Valeera disponuje možností zahrání většiny svých karet během jediného tahu - vzhledem k jejich nízkému mana costu ani nemusíte čekat do tahu 10. Proč tedy za každou zahranou kartu nenabušit vašeho miniona o +1/+1
 

Edwin:

Jak už bylo řečeno, vysoký počet zahraných karet v jediném tahu je to z čeho čerpá několik Valeeřiných minionů. Za každou z předešle zahraných karet přihoďte Edwinovi +2/+2 a je to.
 
 
 
 

 

Gadgetzan Auctioneer:

Pro nalezení potřebných karet je potřeba proliz. A proč ne rovnou ultimátní proliz, kdy za každý zahraný spell (a že jich v tomhle decku hrajete tunu) dostanete kartu z vršku balíku.
 

Leeroy:

Pro nějaký ten finální burst se samozřejmě hodí 6/2 Charge minion, kterého můžete obohatit o pár Cold Bloodů a udělat z něj naprosto šíleného finišera.
 
 
 
 
 

Strategie:

Do začátku chcete najít karty jako je SI:7 Agent, Backstab, Undercity Huckster nebo Tomb Pillager. To vše pro zajištění kontroly nad boardem a vyvíjení nějakého toho tlaku - ne že ten by byl relevantní. Vaše hlavní strategie se bude opírat o borce jako je Questing Adventurer a Edwin VanCleef, které bude chtít řádně naboostit, následně hodit do Stealthu díky Conceal a pak si užít likvidaci vašeho soupeře. Pro nalízání důležitých karet rozhodně potřebujete Gadgetzan Auctioneera, tedy hlavně pokud půjde o hledání finálního burstu, který vám poskytuje legendární Leeroy s dvojicí Cold Bloodů. V první řadě vám jde vždy o udržení kontroly nad boardem a ochranu vašich velkých minionů. Potenciál pro udělení fatálního poškození z ruky tu přece jenom také je, ale rozhodně nejde o žádné OTK kombo. Vždy se zamyslete proti jakému balíku stojíte - proti takovému Control Warriorovi rozhodně nebude chtít board hltit tunou minionů, proti aggru se naopak vyplatí na stole mít nějakého toho miniona pro případné tradeování apod. Co dodat? Hry s tímhle deckem rozhodně nejsou zdlouhavé, pakliže tedy na ladder hledáte solidní tempo balík se zajímavým kombem a solidním winratem - právě jste našli to pravé ořechové.
 

Závěrem:

Pakliže hledáte zábavný reaktivní balík, s touhle rogunou nemůžete sáhnout vedle. Jen pozor na mill decky, proliz chcete mít pod kontrolou přece jenom vy.

 

 

 

Naposledy upravil/a MrDyDuska 31.10.2016 v 16:46:46.

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet