Paladin Deck Preview - Anaro Paladin

Jako každý hrdina v Hearthstone i Paladin se dá hrát několika způsoby. V tomto článku vám jeden z nich přiblížím. Styl, jakým já hraji Paladina, se odvíjí od nynějšího trendu, kterým jsou hlavně silnější minioni, ti se dají získat dvěma způsoby. Minion může být silný sám o sobě, nebo ho lze nabuffovat. Ať už si zvolíte způsob jakýkoli, měli byste se soustředit na to, aby vaši minioni měli alespoň pět životů, protože musí vydržet případný Flamestrike od mága, ale i jiná kouzla, která zraňují více cílů.

Minioni

Ačkoli jsem se snažil soustředit hlavně na miniony silnější, nesmíme zapomenout ani na začátek hry, kdy nám jsou silné karty k ničemu. Velmi důležité jsou proto tzv. two-dropy (karty minionů s cenou 2 mana crystaly), které jsou pro začátek hry nezbytné. Po přidání vhodných two-dropů jsou na řadě minioni silnější. Pro svůj deck jsem zvolil Ragnarose, ten se ale dá nahradit například Tirionem, který však ztrácí veškerý efekt, pokud má soupeř v ruce kartu se Silencem. Dále jsou tu minioni jako Defender of Argus a Imp Master. Defender je velmi dobrý, protože vám pomůže s buffováním vašich minionů a bude vám stačit méně Taunt karet. Imp Master má v tomto decku místo hlavně kvůli skvělé synchronizaci se zbraní Sword of Justice. Touto kombinací se dá docílit toho, že každé kolo se automaticky přivolá Imp, který bude mít bonus k životům i ke zranění.

Zbraně

Karty zbraní jsou v tomto decku čtyři. Je tu 2x Sword of Justice a 2x Truesilver Champion. Sword of Justice pomáhá s buffováním minionů tak, abychom i ty slabší dokázali dostat na co nejvyšší čísla. Dalším je Truesilver Champion. Věřím, že není potřeba vysvětlovat, proč se i tahle zbraň nachází v tomto decku, jelikož je velmi účinná sama o sobě a ještě k tomu vás vyléčí.

Spelly

Spelly nebo také kouzla jsou třetí kategorií karet. V tomto decku jich najdete hned několik, od těch nejlevnějších, jako je Blessing of Wisdom nebo Noble Sacrifice, po ty dražší, jako třeba Blessing of Kings nebo Consecration. Dál je tady například Equality. Tato karta je velmi užitečná, pokud ji použijete v kombinaci s Consecration, tohle "kombo" vás totiž zbaví všech nepřátelských minionů, ať už jsou jakkoli silní (pokud tedy nemají Divine Shield).

Shrnutí

Záměrně jsem nenapsal, jak by měl deck vypadat ve finále, protože si myslím, že by si ho každý měl upravit alespoň trochu podle svého stylu. Pokud se chcete podívat, jak tento deck vypadá ve hře, klikněte ZDE. Je to zatím jen ukázka a více videí bude v budoucnu i z mých dalších decků. Sám ale ještě nemám všechny karty, co bych do svého balíčku chtěl, jak by měl přibližně vypadat se můžete podívat ZDE.

Naposledy upravil/a Bellatrix 01.01.2014 v 18:54:05.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jerryky 26.12.2013 23:55

A co třeba takovej Baron Geddon? :P

Anaro 26.12.2013 22:40

Aenïrer
K equality je do komba rovněž super Wild Pyromancer..
Ano, proto říkám, že si to každý může upravit podle svého stylu!

Aenïrer 26.12.2013 22:30

K equality je do komba rovněž super Wild Pyromancer..

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet