Oznámení Lost Secrets of Un'goro již v pondělí?

  Lost    Secrets    Un'goro   

Ben Brode na svém Twitteru odhalil, že v pondělí proběhne nějaké odhalení. Jeho první tweet byl o volbě vhodné košile. Následná fotka přeci jen odhalila něco navíc. Tím něčím bylo právě pozadí, které jako by z oka vypadlo pralesu Un'gora. Je tedy jisté, že bude v pondělí odhaleno nové rozšíření s název Lost Secrets of Un'goro? Nejen my si myslíme, že tomu tak bude. Pojďme se ale podívat na několik informací z Un'gora.

 

Níže můžete vidět Bena a jeho přípravu na pondělí.

Nové karty

Jak už to u nových expanzí bývá, jistě budou odhaleny první karty. Pokud vás zajímá, jak by se mohly jmenovat nové karty, tak mezi prvními průsaky jsou jména jako Golakka, Crawler, Pteradactyl, Anklesaur, Hydra či Brontosaurus.

Co je to Un'goro?

Pokud jste nikdy nehráli World of Warcraft, tak Un'goro je velký kráter, kde je nehostinná džungle a spousta nebezpečí v podobě dinosaurů, jež dodávají této oblasti na jedinečnosti. Je zde Devilsaur (v HS je to King Krush), Raptors (Bloodfen Raptor), Diemetradons, Stegodons (Stegosaurus) a mnoho dalších. Nesmíme zapomenout také na Bloodpetals, Elementaly, Gorily, Oozy či Golemy.

 

Od nového expanze můžeme s velkou pravděpodobností čekat zaměření na Beasts a Dinosaury. Z toho bude mít velkou radost Hunter, případně Druid. Jak už to ovšem bývá, Blizzard je schopný všeho a zaměření může být jakékoliv. Třeba něco s trpaslíky či Titány. To už ale zacházíme příliš do historie WoWka. Další informace můžete nalézt na WoWfan.cz.

 

ntrwm9y0yvm01lj_1488064287.jpg

 

Jaký je váš názor? Myslíte si, že bude opravdu oznámeno Un'goro? Co byste chtěli od takového rozšíření?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 27.02.2017 10:32

Teda jako už aby tady ta expanze byla.
Došplhal jsem na rank 5 a nechci to vidět aspoň tejden.

Jako ze cca 100her 80% Pirate Shamanů, 10% Pirate Rogue a 10% Pirate Warriorů...(jako wtf co to je za metu. Fakt takhle otřesná meta tu ještě nebyla.

Jinak pokud nechcete hrát ty toillet decky viz výše, tak doporučuju OTK Shamana ve wildu, měl jsem s ním 63% win rate.

Děsný je to, že meta na standardu i Wildu je stejná shammannn uaááá


Rambonit 26.02.2017 10:21

Článek zajímavý, jen bych podotkl, že King Krush je NPC z Northrendu z lokality Scholazar Basin a že se tedy se zmínemým Devilsaurem (třeba) budeme moci setkat i v této nové expanzi

(zdroj: http://www.wowhead.com/npc=32485/king-krush)

Jerryky 26.02.2017 11:17

Dííky, škrtám ho tedy.

Staimy 26.02.2017 17:46

@Jerryky Nejspíš došlo jen k záměně jmen. V Un'Goro je totiž King Mosh :-). Ale ten v HS bohužel zatím není, tak se snad dočkáme :-).

viz. http://www.wowhead.com/npc=6584/king-mosh

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet