Ostravská Blizzfan Série #1

Máme za sebou první turnaj z Ostravské Blizzfan série, který proběhl 23. 5. 2014 od 17 hodin v herním klubu Black Lotus a byl započítán do Ostravské regionální série turnajů. Ačkoli byla účast veliká, ne všichni zájemci se stihli dostavit, a proto vám přinášíme report, v němž shrneme to nejpodstatnější, co se během večera událo.

Samotné přípravy začínaly již brzy odpoledne, aby bylo vše nachystané, než přijdou první hráči. Ptát se, co taková pořádná příprava zahrnuje? Například kontrolu, jestli máme opravdu všechny ceny nebo zajištění pevné a stabilní internetové sítě a dostatečného počtu elektrických zásuvek, protože většina zúčastněných si přinesla své domácí mazlíčky v podobě notebooku a tabletů.

  

Od 17 do 17:30 hodin probíhaly registrace, které zahrnovaly vyplnění přihlášek, v nichž zadali hráči své battle tagy a následně dostali přístup k síti. Okolo 18 hodiny začalo první ze čtyř kol způsobem náhodného vylosování, kdo se s kým utká. Po každém odehraném kole spolu hráli ti, kteří v předchozí hře měli stejný počet vítězství nebo proher. Hrálo se tzv. „Švýcarem", který v Hearthstone utkáních není zvykem, ale který sklidil úspěch díky tomu, že všichni hráči hráli po celou dobu turnaje, což bylo kvitováno dobrým hodnocením.

Během samotného turnaje byla na místě velmi příjemná atmosféra. V Ostravě se sešli opravdu dobří hráči, kteří utvořili skvělou partu lidí, dokázali se parádně bavit a užít si celý turnaj až do samotného konce.

Nepotkali se zde ale pouze lidé z Ostravy, přijeli také hráči z větších dálek, jako byl Frýdek-Místek. Lidé prostě neváhali a dorazili v pátek podvečer na turnaj s Blizzfanem a s partnery Fujitsu a Itpas.cz. Celou hernou to naplno žilo a kdo měl v plánu přijít, ale nepřišel, s tím se snad setkáme na dalším turnaji započítaném do Blizzfan ostravské série.

Jak jsme již předeslali, atmosféra byla přátelská a hráči si navzájem mezi sebou vyměňovali zkušenosti, které pak převáděli do samotné hry po celou dobu této akce. Ke konci, kdy se boj o hlavní cenu přiostřoval, se Ostrava nezapřela a i během urputného soustředění se nezapomnělo vtipkovat a bavit.


První tři místa obsadili

1. místo a sluchátka Genius
- Elfimaledeti

2. místo a poukázku v hodnotě 200 Kč + poznámkový blok Diablo 3
- eSuba.INTEL Siki

3. místo a poukázku v hodnotě 100 Kč + poznámkový blok Diablo 3
- Wojatschke

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným, že k nám zavítali z velkých dálek i za tak krásného počasí, a budeme se těšit na další Ostravský regionální turnaj.



Naposledy upravil/a Kinedryl 28.05.2014 v 15:35:54.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet