Finální odhalení posledních Witchwood karet: 2. část

  Witchwood    Karty    Představení   

Včera bylo představeno mnoho nových karet do expanze Witchwood. První várku karet si můžete prohlédnout v posledním článku Finální odhalení posledních Witchwood karet: 1. část. Nyní se můžete podívat na finální nálož karet, které se v novém datadisku objeví.

 

Rabid Worgen

Common karta určená warriorům stojí 3 mana krystaly a má 3 / 3. Zajímavým bonusem je určitě Rush.

Ratcatcher

Warlock získal další epickou kartu, která stojí pouhé 3 mana krystaly, má 2 / 2 (útok / výdrž), disponuje bonusem Rush a také Battlecry, kterým zníčí karta přátelského miniona a získá jeho útok a výdrž.

Sandbinder

Nový neutrální epický minion stojí 4 mana krystaly, má 2 / 4 a Battlecry efekt, kterým vytáhnete z vašeho decku Elemental kartu.

Snap Freeze

Mage získal nové mage kouzlo, které stojí 2 mana krystaly a zmzrazí miniona. V případě, že minion je již zamražen, miniona zničí.

Squashling

Další common kartou pro priesta je Squashling, která stojí 2 mana krystaly, má 2 / 1. To ovšem není všechno. Karta disponuje efektem Echo a zároveň také Battlecry, kterým obnovíte dva své životy.

Swamp Leech

Zajímáte se spíše o neutrální karty, které mají Lifesteal efekt? Možná bude Swamp Leech to pravé ořechové. Karta stojí 1 mana krystal a má 2 / 1.

Tanglefur Mystic

Další neutrální karta, která stojí 3 mana krystaly, má efekt Battlecry, který přidá hráčí do rukou náhodného miniona, jenž stojí 2 mana krystaly. Příjemný je i útok a výdrž – 3 / 4.

Unpowered Steambot

Pokračujeme v sérii karet pro všechna povolání. Tentokrát common karta, která stojí 4 mana krystaly, má 0 / 9 a kartu doplňuje efekt Taunt.

Walnut Sprite

Common neutrální minion, který má všechny tři staty na třech – stojí 3 mana krystaly, má 3 / 3 (útok / výdrž). Karta je doplněna i schopností Echo.

Witchwood Imp

Poslední kartu si nechal Blizzard pro Warlocka. Nová common karta stojí 1 mana krystal, má 1 / 1 a hráč získá hned dva efekty. První z nich je Stealth a druhý je Deathrattle, kterým přidá karta po zničení dva životy náhodné spřátelené kartě.

 

Co na zbytek karet říkáte? Líbí se vám nějaká?  

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 10.04.2018 21:57

Meta zrychli o tom neni pochyb

Ten 0/9 taunt jiste Priest oceni.

No a Ratcatcher je OP, nechaou proc posilovat Cube locka...no asi maji v Blizzu radi Guldana

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet