Open beta odložena

http://media.wowfan.cz/Bluepost_test
Pro všechny, kdo stále ještě nemohou Hearthstone hrát, tu máme poněkud smíšené zprávy. Open beta je bohužel zatím odložena na neurčito, na druhou stranu už by velká většina hráčů měla svou pozvánku do uzavřeného testu mít. Více v následujícím vyjádření Jasona Chayese:
Jason Chayes zdroj

Doufáme, že si užíváte testování nejnovějšího patche. Ten do hry přinesl spoustu změn, úpravou karet počínaje a předěláním Ranked systému konče. To vše však také značně zasáhlo hru samotnou, takže očekáváme, že se stále může spousta věcí pokazit. Nadále potřebujeme hráčskou pomoc v otázkách, co ještě potřebují vyladit. Je třeba zmínit, že se nám v poslední době povedlo dosáhnout velkého pokroku co se týče stability serverů, ještě se však chceme zaměřit na několik dalších záležitostí, než hra opustí stav uzavřené bety. Z toho všeho plyne, že naším cílem není vydat otevřenou betu co nejdříve v jakémkoliv stavu, ale raději ještě chvíli vydržíme a ujistíme se, že je na ni hra kompletně připravena. Na BlizzConu jsme oznámili, že bychom rádi měli Hearthstone připraven na plné testování již tento měsíc, tak daleko jsme však bohužel ještě nedošli. Tým vývojářů pracuje naplno, ovšem opakuji, že naše priorita není rychlost, ale zajištění co nejhladšího průběhu spuštění, až se na stahování a hraní vrhnou spousty nových hráčů. Open beta je již blízko – velice blízko. A abychom mohli vstoupit do této konečné fáze testování, potřebujeme vaši pomoc. Zkoušejte nové balíčky, reportujte nalezené chyby a podělte se o své názory na fóru. Tím nám umožníte uvolnit Hearthstone pro všechny, kdo o něj mají zájem. Abych se podělil také o nějaké optimističtější novinky, k 19. prosinci jsme rozeslali pozvánku do hry všem, kdo se do uzavřené bety zapsali do pondělí 16. prosince. Pokud vám nedorazila, projděte si pozorně složky jako spam, kde mohla náhodou skončit. A pokud ani tam neskončila, ještě nezoufejte. Dáváme dohromady seznam všech účtů, které pozvánku obdržely, ale jejichž majitelé si ji nevyzvedli, a právě jejich účty také dostanou v úvodních týdnech ledna přístup do bety. Možnost zapisování do uzavřeného testu skončí 7. ledna. Všichni, kdo se do té doby přihlásí, svůj přístup obdrží nějaký čas před spuštěním závěrečného testu. Můžete nadále pokračovat v rozšiřování kolekce karet, hraní a testování, protože stále platí, že už neplánujeme znovu dělat žádný wipe. Děkujeme vám za vaše nadšení a zejména trpělivost. Bez vaší odezvy by Hearthstone nyní nebyl tak daleko, jak je. Proto vás prosíme, abyste v ní nadále pokračovali a dávali nám vědět, co se vám na hře líbí a na čem bychom měli zapracovat. Jason Chayes Production Director



Naposledy upravil/a Bellatrix 01.01.2014 v 18:51:29.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

algul 23.12.2013 20:21

OneHalf
Zaujimavé, do bety som sa zaregistroval 23.10 a doteraz som nedostal nič. A ano, prehladal som aj položku spam :roll:
Pokud mas gmail tak se koukni zalozku promo akce uprostred. Ja si taky myslel ze me nic neposlali a pak sem tam nasel email s klicem.

OneHalf 23.12.2013 14:09

Zaujimavé, do bety som sa zaregistroval 23.10 a doteraz som nedostal nič. A ano, prehladal som aj položku spam :roll:

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet