Ohlédnutí za turnajem Gamdias Blizzfan Cup #4

Blizzfan.cz má za sebou již čtvrtý Blizzfan Cup, kterého se zúčastnilo na 34 hráčů, což je v extra nabytém měsíci velmi dobré! Opět se objevili známí hráči jako CzechCloud, Dolík, Mirrari, Nibbler, Tanakht, Snowflake či Mirásek, ale i mnoho dalších, které jste mohli vidět na streamu.

Tentokrát se nehrály skupiny, ale klasický Double Elimination s banováním hrdinů, které se poslední dobou stalo velice populární a hráči tento systém vítají. Celkový průběh turnaje byl až překvapivě rychlý, až na poslední zápasy, které trvaly déle, ať už z důvodů větší koncentrace hráčů na hru, nebo velmi vyrovnané hry.

Ani tentokrát nechyběl stream, kde jste mohli vidět vybrané zápasy mezi hráči a jehož záznam bude dostupný na našem youtube kanále během následujícího týdne. Za komentátorské křeslo se posadil Faeli, kterému vypomáhal zkušený hráč z esuby, Alesh, ale objevil se zde také Trolden, Nibbler či Mirásek a DeeThane.

Přehled vítězů

1. eSuba.INTEL CzechCloud (mechanická klávesnice Gamdias Hermes a dárkový koš Jana Paukerta)

2. Blizzfan.cz D0l1k (optická myš Gamdias Apollo a dárkový koš Jana Paukerta)

3. Medik01 (dárkový koš Jana Paukerta)

Děkujeme firmě Gamdias a Janu Paukertovi za skvělé ceny, jež hráči velice ocenili, dále hernímu klubu RE-LOAD za poskytnutí prostor a počítačů, Blizzfan.cz a HSfan.cz za organizaci a mediální podporu, Playzone za MČR body. Největší poděkování samozřejmě směřuje hráčům, kterým děkujeme za skvělý turnaj a věříme, že se opět sejdeme u dalšího turnaje, děkujeme!

Další fotky z akce naleznete na fb RE-LOADu.



Naposledy upravil/a Kinedryl 14.09.2014 v 13:02:33.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet