Ohlédnutí za turnajem Blizzfan cup #2

//pic/turnaje/1705/Blizzfancup_logo
Blizzfan.cz má za sebou druhý offline turnaj, kterého se nakonec zúčastnilo na 32 hráčů z České a Slovenské republiky. Nesměli chybět známí hráči, jako Silhan, Siki, Tanakht či Dolik, ale také tí méně známí, kteří zatápěli profesionálům, jako například JarlasBert nebo Medik. Pro nižší počet účastníků jsme se rozhodli pro rozlosování hráčů do skupin, ze kterých postoupilo celkově 16 hráčů do double elimination play-off pavouku, aby si lidé nejen zahráli, ale aby hráči měli větší šanci postoupit do play-off a užili si tak prostředí offline turnaje.
Nesměly chybět ani doprovodné programy, mezi které patřilo 5 účtu do technické alfy Heroes of the Storm, jež si mohli návštěvníci zahrát celý den nebo speciální pracovní stanice Fujitsu od Itpasu, kde byly k dispozici nejnovější a nejnáročnější hry připravené na otestování. Samozřejmě také stream z celého turnaje, který mohl sledovat každý i z tepla svého domova.

1. místo – H3llscreamGG

(klávesnice Alienware TactX) 2. místo – Nibbler (triko Diablo 3 RoS + zápisník) 3. místo – Medik (triko Diablo 3 RoS + zápisník)
Děkujeme firmě Alienware a Itpas, hernímu klubu DISTRICT, Blizzfan.cz a HSfan.cz a samozřejmě vám, účastníkům, protože bez vás, by to nešlo!

Galerie

Za fotky děkujeme týmu eEriness!

Naposledy upravil/a Jerryky 19.05.2014 v 14:27:34.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet