Ohlédnutí za druhým Road to Legend

Druhý Road to Legend je za námi a s ním také jedinečná akce, kterou si pro nás připravilo MSI s Alzou. Celkem 12 lidí se postavilo proti sobě v cestě za Legendou a pohádkovou výhrou. Hráči začínali na ranku 16 a 3 hvězdy, respektive 15 a 0 hvězd. Dostali 24 hodin na to, aby se dostali na Legendu, což se může zdát obrovské množství času, ale jak víme z předchozího RtL, tak nemusí ani takové množství stačit – zvlášť, když se museli střídat classy, což tentokrát odpadlo a každý si mohl hrát to, co uměl nejlépe.

To nejlépe hrálo do karet Syntheticovi, který hrál po celou dobu Patron Warriora, se kterým si s občasnými problémy došel pro vítězství. Dlouho se za ním držel Faeli, který ho taktéž na chvíli předběhl, ale to bylo jen dočasné. Synthetic se vrátil zpět na vedoucí pozici a nechal všechny za sebou.

Jak se ukázalo již dříve, nejhorší je rozmezí ranku 4 – 6. Tam se zaseklo větší množství hráčů a jen se každou hodinu střídali na pozicích. Byl to rozhodně zajímavý souboj o druhé a třetí místo, protože to nebylo do poslední chvíle vůbec jisté. Pojďme se ale podívat na nějaké statistiky.

Jak si vedli hráči

Připravili jsme si pro vás přehlednou tabulku s průběžným umístěním hráčů. Na té můžete vidět, že nejlepším hráčem byl bezesporu Synthetic následován Faelim a Pokrovacem. Hodně vrásek musel udělat také UnknownGamer, který se celkem rychle, v druhé části turnaje, vyšplhal mezi přední hráče a ohrozil jejich pozice. Nejméně nebezpečnými hráči se stal Zaumer s Dennym. Dlouho mezi ně patřil i CzechCloud, který se alespoň ke konci vzpamatoval a neskončil mezi posledními. Hodně trápení měl též Sychry, který zůstal víceméně na ranku 10 po prvních 4 hodinách.

Pravidelný report, který probíhal každou hodinu, si můžete přečíst na fb Alza Game Center nebo přímo u nás, ZDE. Na twitteru naleznete také spoustu zajímavých hlášek a to pod tagem #RTL_MSI - odkaz.

Přehled umístění během celého turnaje

1. Synthetic

2. Pokrovac

3. Faeli

Druhý Road to Legend byl vylepšenou verzí toho prvního. Věříme, že pokud se něco takového bude dělat, bude to zase o kousek lepší. HSfan tímto děkuje za možnost účastnit se této akce. Snad to nebyla poslední akce, protože něco takového je i ve světě velice ojedinělé, pokud ne zcela unikátní.

Budeme také rádi za každý váš názor na celou akci. Myslíme si, že další akce bude následovat, ale to samozřejmě nezáleží na nás. Takže všechny návrhy prosím směřujte do komentářů.



Naposledy upravil/a Tetrisek 18.07.2016 v 16:18:17.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet