Off-Meta Deck Spotlight – Květen 2018

  off-meta    deck    guide   

Blizzard opět uvolnil seznam tří nejzajímavějších decků, které se objevily v Legendárním ranku a pyšní se nadprůměrným win-ratiem, přestože se nejedná o zástupce klasické Mety.

 

Všechny uvedené decky mají za sebou minimálně 50 her.

 

Moxisův Charged Druid (63 %)

Jako první tu máme deck od hráče Moxis, kterého můžete potkávat na EU serveru. Smíchal několik mechanik z Witchwoodu s několika triky z Kobolds & Catacombs. Díky tomu dosáhl úctyhodných 63 % vyhraných her ze 76. Využíváním karet Witching Hour, Silver Vanguard a Carnivorous Cube se jednoduše zbavil nepříjemného Battlecrye Charged Devilsaura.

 

Moxis' Charged Druid (63% WR)

Evanův Even Shaman (62 %)

Dalším v pořadí je Evan z NA serveru se svým sudým deckem. Odehrál s ním 74 her a vyhrál v 62 % z nich! Tento balík si jistě užijí milovníci tempo stylu hry. Jako bonus mají k dispozici zákeřná zakončení v podobě Hagatha the Witch, The Lich King nebo Al'Akir the Windlord.

Trashionův Odd Warrior (69 %)

Abychom to měli vyrovnané, je potřeba zařadit i nějaký lichý deck. K tomu se přímo nabízí lichý Warrior od Trashiona. Odehrál s ním 53 her s obdivuhodným 69% win-ratiem na serveru pro Asii. Je chytrou kombinací tempa, Warriorova controlu a techniky Rush.

A co vy? Máte už sestavený nějaký vlastní vybalancovaný deck s kartami z nové expanze?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 10.05.2018 06:32

Vytvořil jsem "Heal paladina" 1 - Lost in the Jungle 2x
1 - Righteous Protector 2x
2 - Argent protector 2x
2 - Lesser Pearl Spellstone 2x
3 - Aldor Peacekeeper 2x
3 - Benevolent Djinn 2x
3 - Sword of Justice 1x
4 - Blessing of Kings 2x
4 - ChillbladeChampion 2x
4 - Hammer of Wrath 2x
6 - Blackguard 1x
6 - Crystal Lion 2x
6 - Spikeridged Steed 2x
7 - Guardian of Kings 2x
8 - Dinosize 1x
8 - Lay on hands 2x
8 - Tirion Fordring 1x
Co na něj říkáte? Je dobrý,nebo chce vylepšit?

Mortenegra 11.05.2018 16:09

Zkusil jsem, protoze healadin jako archetyp se mi proste libi. A neuhral jsem s nim ani hru (na pet pokusu). Stejne se mi vedlo ale treba i s tim charge druidem, co ma 63% wr. Jsem na nektery baliky holt levej. Takze zpatky k dlooouhym control pristum a lockum.

ItheSlave 11.05.2018 23:31

Já to taky zkoušel jen bez: lost in jungle, Sword of Justice, Liona a Tiriona nahradil jsem to glass knightem, Rotten Applebaum a další hromadou věcí co dokáží healovat.
Výsledek byl takový že proti aggru to díky Lesser Pearl Spellstone a Blackguard benefitovalo z toho že to mělo co healovat každý kolo. Naopak když jsem hrál proti controlu a můj hero měl plný HP tak jsem prakticky neměl co dělat a dosáhl jen toho že jsem znovu spadl na ranku :/
Vsadím se že v průběhu roku se z toho balíku vyklube něco pořádnýho ale nyní to vypadá že je paladin odsouzen hrát jen aggro .

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet