Nejčastější chyby hráčů v HS

/pic/loga/chyby-hracu
Když vyšla Hearthstone beta, všichni začínali od nuly. Někomu to šlo lépe, někomu hůře, záleží na tom, jak rychle se člověk učí nebo jak hodně má nastudované informace o hře, ať už přes stream, z různých fór či webů. Je tu pár věcí, na které by si měl dávat každý pozor, ať už jste zkušení nebo ne, stát se to může komukoli, nikdo není neomylný.

První z nejčastějších chyb

Když se dostanete přes tutoriál, ve kterém hrajete za Jainu Proudmoore, a odemknete si nový charakter, nesmíte zapomenout, že se změnila vaše Hero Power! Jaina totiž má Fireblast, který způsobuje 1 poškození. Pokud si tedy otevřete Anduina, který je priest, máte jako Hero Power heal za 2 životy a samozřejmě můžete vyléčit i soupeřova miniona. Je to sice malý heal, ale může vám způsobit spoustu problémů a nakonec můžete kvůli takovéto maličkosti prohrát celou hru.

Druhá nejčastější chyba

V Hearthstone jsou dvě stránky na vybírání hracího balíčku. Jedna je pro základní balíčky, které jsou již připravené a nelze je upravovat, a jedna pro balíčky, které si vy sami vytvoříte. Po dohrání tutoriálu si nezapomeňte vytvořit svůj vlastní balíček, protože hrát s tím základním se moc nevyplácí a pravděpodobně budete prohrávat. Navíc do vašeho vlastního balíku si můžete přidat karty, které tam normálně nemáte, a které si teprve odemknete, takže když dostanete u svého hrdiny level a odemkne se vám nová karta, nezapomeňte si ji přidat do balíku, pokud vás zaujala.

Třetí nejčastější chyba

Pokud budete vytvářet nové karty s pomocí Arcane Dustu, dávejte si velký pozor, jakou kartu vytváříte, a zda se vám vůbec bude hodit a naplno využijete její potenciál. Může se totiž stát, že vytvoříte nějakou drahou a silnou kartu, která nakonec ve vašem balíčku nenajde využití a zbytečně tak přijdete o drahocenný Arcane Dust. Proto může být mnohem užitečnější vytvořit levnější karty, které můžete dát do každého balíku. Ale je to jen na vás, kterou kartu si vytvoříte.
Tohle byla trojice nejčastějších chyb, které se vám můžou stát při hraní Hearthstone. Snad se jim díky tomuto článku vyvarujete.

Evropská beta již brzy!

Skvělá zpráva nakonec. Podle posledních informací se dočkáme nových informací nebo přímo bety Hearthstone pro Evropu již tento týden. Už se těšíte?

Naposledy upravil/a Bellatrix 27.08.2013 v 17:01:59.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Wreis 27.08.2013 13:42

Warond: Pokud třeba bude mít minion (nebo už má, nevím) schopnost, že čím míň životů, tím větší útok, tak se to hodí. Příklad

Jerryky 27.08.2013 12:58

Warond
Priest má schopnosť vyliečiť súperovho miniona? aký to má zmysel ?
Priestovo Hero Power je heal za 2. A pokud tím healem namíříš na soupeřovat miniona, vyléčíš ho. Stejně jako můžeš vyléčit sebe, svého miniona a tak svého hrdinu. Myslím, že je to napsané dobře.

Warond 27.08.2013 12:49

Priest má schopnosť vyliečiť súperovho miniona? aký to má zmysel ?

Valefar 27.08.2013 11:40

přidal bych něvyužívání plného potenciálu karet, že třeba nejprve útočí a pak hrají alíka který posílí utok, zapomenou zahrát schopnost hrdiny, např. nevyvolají u paladina tokena, atd...

Endy 27.08.2013 11:32

Každý den kontroluji web tak třikrát, jestli už náhodou tu betu nespustili! Už se nemůžu dočkat...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet