Molten Giant elementálem a další úpravy typu minionů

  balance    typy minionů    molten giant   

Jak jistě víte, někteří minioni jsou kategorizováni do typů, jako třeba Beasts, Elementals nebo třeba Demons. Blizzard se chystá udělat několik změn, aby minioni lépe odpovídali tomu, co od nich očekáváme. Vzorem může být vizuální stránka karty, fantazie nebo také lore samotného Warcraftu.

 

Molten Giant & Mountain Giant

MoltenGiant_en_HS_CardUpdates_600x334.png

MountainGiant_en_HS_CardUpdates_600x334.png

Molten i Mountain Giant byly předěláni do typu Elementals. Toto přináší možnosti do různých elementálních decků, ale hlavně to dává dokonalý smysl. Tyto hory lávy a kamení jsou ztělesněním toho, co slovo elementál přináší.

Witchwood Piper

WitchwoodPiper_en_HS_CardUpdates_600x334.png

 

Witchwood Piper bude považován za démona. Satyrové jsou ve Warcraftu považováni za démonické miniony a ne přírodní stvoření. Proto chce Blizzard dodržet tuto logiku i v Hearthstone. Navíc se jedná o prvního satyra* ve hře, tak chce Blizzard držet jejich klasifikace už od samého začátku správné.

North Seak Kraken

NorthSeaKraken_en_HS_CardUpdates_600x334.png

Jedná se o další logickou změnu. Ničitel lodí a postrach hlubin, North Sea Kraken, je bez debaty Beast!

 

Jungle Moonkin

JungleMoonkin_en_HS_CardUpdates_600x334.png

 

I když se vizuálně jedná o Beast, Moonkini jsou spíše inteligentní humanoidi. Aktuálně máme v Hearthstone dva Moonkiny - Darkmire Moonkin a Jungle Moonkin, jeden z nich byl Beast, druhý nikoliv. Souhlasíme s komunitou, že Moonkini by neměli patřit pod typ Beast.

 

 

Witchwood Grizzly

WitchwoodGrizzly_Edited.jpg

 

Blizzardní vývojáři také diskutovali o tom, jak se postavit ke spektrálním zvířatům, jako Witchwood Grizzly a Arfus. Patří pod Beasts nebo ne? U Witchwood Grizzlyho se jim líbila herní interakce s Witching Hour a Kathrena Winterwisp. Rozhodnutí je takové, že změní obrázek, aby více odpovídal zvířeti a ne duchovi. Na drhou stranu, Arfuse vídáme často, protože může být Discovered Deathstalker Rexxarem, což se Blizzardu moc líbí. Takže prozatím ho nechají takového, jaký je.

 

 

* Prvním "oficiállním" satyrem byl, ještě v alfě, Jadefire Satyr, což byl common demon. Nakonec byla ale tato karta předělana do Beast typu a dnes ji známe jako Stranglethorn Tiger.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vencino 04.07.2018 08:35

fajne, mě se to líbí

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet