Mech Hunter DeckGuide

Mech Hunter:

Mech Hunter patří mezi skupinku levných agresivních balíků, se kterými budete zažívat spíše krátké a hektické hry. Během několika málo tahů budete schopni rozpoznat, zdali s vaší mechanickou bandou utlučete soupeřova hrdinu nebo jestli se raději vzdáte a půjdete pokoušet RNG do dalšího duelu. Oproti tradičnímu Face Hunterovi budete s Mech Hunterem postupně rozvíjet board a čerpat z nejrůznějších synergií vašich mechanoidů. Na řadu se tak dostane i efektivní tradeování, které bude základem každé úspěšné hry. Samozřejmě, že v první řadě budete vždy hledat způsob, jakým hru skončit co nejdříve, bez solidní armády vašich mechanických pomocníků budete však odkázáni především na vaši Hero Power a pár zbraní z Rexxarova arzenálu. Tradiční burst spelly v tomto decku nehledejte. Vaší neúspěšnější strategií bude neustálé udržování tempa, zpomalování soupeře, efektivní tradeování v nezbytných případech a vytrvalý tlak, který bude nutit nepřátelského hrdinu k reakčnímu hraní.

Karty:

 

Mechwarper:

Jedna z vašich nejcennějších potvor do úvodních fází hry, kdy za dvě many poskytuje solidní 2/3 tělo se skvělou vlastností zlevňující vaše ostatní mechanické miniony na ruce o jednu manu.

Mad Scientist:

Karta do tempa jak dělaná, vaším jediným secretem v balíku je Freezing Trap, tudíž tradeování pomocí vašeho Scientisty a následné vracení soupeřova útočícího miniona rozhodně přijde vhod.

 

 

 

 

Metaltooth Leaper:

Klíčová karta tohoto agresivního balíku. 3/3 tělo za 3 many není příliš lákavé. Battlecry schopnost poskytující vašim mechanoidům na boardu důležité dva body útoku navíc je ale k nezaplacení.

Gorillabot A-3:

Váš balík postrádá téměř jakýkoliv proliz. Tento minion vám tedy poslouží jako solidní náhrada za karty, které vám plní ruku. Přeci jen možnost "vyzkoumání" jednoho ze tří náhodných mechanických minionů přijde k duhu.

 

 

 

 

Piloted Shredder:

Klasika nejen mechanických balíků. Za 4 many solidní 4/3 minion, který v případě své smrti na board vypustí náhodný 2-drop, vám pomůže udržet tolik potřebné tempo.

Clockwork Knight:

Velmi užitečný minion, který přidává vámi určenému mechanoidovi +1/+1. Navíc se sám skví solidním 5/5 tělem, které stojí rozumných 5 man, takže i bez spuštění svého Battlecry se na boardu vyplatí.

 

 

 

 

Piloted Sky Golem:

Trochu urostlejší Piloted Shredder, který místo 2- dropu do hry v případě své smrti pouští 4-drop. Jedná se tedy o miniona, který vám pomáhá udržet solidní tempo, případně propašovat solidních 6 damage do soupeře.

Dr. Boom:

Tradiční finišer agresivních a midrange balíků. Na tahu 7 budete snad vždy chtít hrát právě zeleně svítícího Booma a nutit tak soupeře k silnému zvažování Concedu.

 

 

 

Replacementy:

Pakliže nevlastníte nějakou z potřebných karet, zvažujte její nahrazení libovolným mech minionem. Přeci jen okolo mech-synergií a neustálé "board presence" na vaší straně hrací plochy se točí celá vaše herní strategie.

Strategie:

Dobrý mulligan je základním předpokladem k úspěchu, a u tohoto agresivního decku to platí více než u jiných. Snažte se ulovit některý z vašich 1-dropů, ať už jde o Clockwork Gnomy nebo Cogmastera. Samozřejmě, že i Mechwarper nebo Mad Scientist budou ideálními kartami pro budování solidního tempa a zaplnění vašeho boardu. Mechwarper zároveň zlevňuje vaše ostatní mechanoidy, tudíž tlak, který budete schopni vyvinout již od samotného úvodu, bude enormní. Spider Tank, Piloted Shredder a Gorillabot budou vašimi bijci číslo jedna. Vzhledem ke své relativně nízké ceně a value ať už při tradeování nebo pushování damage do nepřátelského obličeje nenajdete lepší služebníky. Metaltooth Leaper je pak zajímavým minionem podtrhujícím agresivní playstyle tohoto balíku. Přeci jen dva bodíky útoku navíc pro všechny mechanické potvory, které máte připravené na stole, je víc než solidní Battlecry schopnost, pomocí které budete schopni vyčarovat z ničeho nic fatální lethal. Samozřejmě, že nezbytné tempo vám pomůžou dále stupňovat karty jako Clockwork Knight, který zároveň boostí dalšího vašeho mechanoida, Piloted Sky Golem, který v případě své smrti na board přivolá náhodný 4-drop, a nepostradatelný Dr. Boom, kterého budete chtít do hry pouštět téměř vždy v tahu 7. Je důležité mít na paměti, že Mech Hunter si neumí konstantě doplňovat ruku a chybí mu mechaniky prolizu. Vaším jediným Card Draw tedy může být Quick Shot, která však musí na vaší ruce zůstat osamocena, aby vám přinesla tolik kýženou kartu z balíku. Dávejte tedy pozor na vyprázdnění vaší ruky v tazích, kdy váš nepřítel bude hrozit zahráním silného AoE spellu.

Závěrem:

Pakliže máte rádi agresivní balíky, s  Hunterem nemůžete sáhnout vedle. Mech Hunter je zajímavou variací na tolik provařené Face decky, zároveň však nabízí alespoň trochu nutného přemýšlení a ne jen bezhlavé klikání na soupeřův obličej. Nicméně heslo GO FACE! není ani tomuto balíku cizí.

Chcete se podívat i na další DeckGuide návody? Zavítejte na náš rozcestník a vyberte si balík podle vašeho gusta:



Naposledy upravil/a Tetrisek 06.04.2016 v 22:14:27.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet